siemanko. mam pewien problem z internetem, którzy rzutuje na to ,że nie mogę pograć..mianowicie ostatnio odpalając tibię automatycznie odcinało mi połączenie sieciowe- internet wygasał i połączenie nawiązywało się, czyli internet "wracał" dopiero wtedy jak zamknąłem okno z grą, dokładnie w tym samym momencie. czytałem o tym na różnych forach gdyż ludzie mieli podobne problemy ale pewna grupa zawsze umiejętnie rozmywała temat

dodam jeszcze że zrobiłem format systemu i było okej, dokładnie do czasu , w którym zainstalowałem sterowniki do karty graficznej (nvidia pod geforce fx 5200). przed zainstalowaniem , świeżo po formacie wszystko było okej.. więc odinstalowałem te sterowniki i znowu loguje się i na próbę stałem 40 minut pod depo- i wszystko okej, nie wyrzuciło mnie ani razu , internet działał... więc dlaczego sterowniki do karty graficznej powodują to, że włączając tibię odcina mi internet? bo jedyny logiczny wniosek na to wskazuje.. może ktoś rzeczowo i konkretnie pomóc, odpowiedzieć? proszę tylko bez rozmywania bo to nie pomaga a przeszkadza

dzięki bardzo z góry