Temat: DotA 2
Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2012, 20:31   #99
Argen
Użytkownik Forum

Argen's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Co do logiki zabijania własnych creepów - są one bezmózgimi "żywymi tarczami" i nie można porównywać ich do sojuszników (świadczy o tym choćby fakt, że można przejąć nad nimi kontrolę etc. Jeśli szukasz logiki w ten sposób Yoh, to postacie leczące powinny spamować healem, żeby jak najdłużej utrzymać przy życiu cennych towarzyszy (aka creepy).

Nie podoba mi się hejt na LoLa, ale hejtowanie doty 2 przez graczy LoLa jest po prostu śmieszne. Dalej wmawiajcie sobie, że to odgrzewanie starego kotleta. Tak tak, widocznie zbyt mało oleju macie w głowach, żeby zrozumieć, że ogryginalna dota NIE jest materiałem na popularną grę. (Bo jest tylko modem do WC3, bo nawet chwilowa utrata połączenia skutkuje końcem gry czy choćby dlatego, że grafika nie jest tak urzekająca, jak była przy wydaniu Warcrafta 3) A last hity są w docie trudniejsze i kropka. Jakoś grając normala w Dota2 z ekipą GBT (mistrzowie Polski w LoLa) outcsowałem ich haniebnie, mimo iż w lolu jestem ścierwem : p (a Makler, Cinek i Mokka właściwie pokazali mi dawno temu co to dota, więc to nie jest tak, że nie mieli styczności z grą.
Argen jest offline   Odpowiedz z Cytatem