Cytuj:
Mnożniki x4, x3 i x2 podstawiłem z tego powodu, że cyklopy mają na jednej nodze 4, a na drugiej 3 palce, a cyklop drone i cyklop smith mają po dwa palce na każdej stopie
|
Hahahahaha, zgniłem
Generalnie w tej opowiastce jest tak wiele nieścisłości, że chcąc jakoś się do tego odnieść nie wiedziałem czego się przyczepić najpierw, więc odpuściłem, bo w sumie to szkoda czasu. Pietras, dopóki wklejałeś swoje rozkminy w przyklejonym temacie, to można było próbować z tobą dyskutować, ale teraz to zrobiłeś z siebie klauna (w dodatku chcesz uchodzić za jakiegoś odkrywcę mitów, a ewidentnie brak ci podstawowej wiedzy), więc dobrze, że nie masz zamiaru więcej tu pisać. A teraz przyznaj, boli dupa, że się tyle napracowałeś wymyślając to - i tak szybko ktoś ci zepsuł zabawę?
Co prawda forum i tak jest martwe, ale mam nadzieję, że jakiś rozgarnięty modek wywali ten temat w pizdu, bo inaczej ciągle jakieś bałwany będą wyskakiwać ze swoimi rewelacjami opartymi na tym fake-spoilerze, tak jak to było z bajkamia avariona, piombona, hadorka i paru innych.