Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pietras_Askara
656382 346851 963 781 451 462 821 
|
Coś zadziwiająco dużo spacji w porównaniu do oryginalnych ciągów z książek.
Czy mi się zdaje, czy miałeś się już tu nie wypowiadać, klaunie? (:
Ciekawa jest twoja teoria, jakoby beholder z racji ilości oczu widział nas pięciokrotnie. Zwłaszcza, że ja mam dwoje oczu, a mimo tego nie widzę podwójnie. Hmm.... W tej całej paplaninie o sekwencjach i palcach cyklopów pominąłeś gdzieś fakt, że kiedyś beholdery miały więcej oczu, cyklopy wyglądały inaczej, a cyklopów smithów nie było w ogóle. Nie wiem też skąd wytrzasnąłeś, że Big Ben jest królem cyklopów. On jest tylko kowalem, z tego co wiem. Kartka z alfabetem po prostu służyła jakiemuś cyklopowi do nauki abecadła i nie ma związku z 469. Po zastosowaniu twojego "wzoru" dla ciągu sześciu cyfr otrzymamy kilkaset różnych "słów", więc nie ma to większego sensu.
Dajesz sobie spokój, czy jedziemy dalej?
Aha, nie wiem czego ty byś się chciał z tych książek dowiedzieć o Excalibugu, skoro jego historia i aktualne położenie są znane od bardzo dawna. Dziwne, że taki zajebisty mythbuster jak ty tego nie wie. (:
edit
A, i po obejrzeniu twoich screenów naszła mnie taka myśl, że może rozwiązałeś tę zagadkę na jakimś otsie i po prostu ci się zapomniało, że to nie rl Tibia?