Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2012, 16:57   #15403
Fibster
Guest

Domyślny

Widzę, że temat Luminery zatrzymał się od jakiegoś czasu na tym samym poście, więc postanowiłem go trochę ruszyć. Jestem nowy na tym forum, więc z racji tego, że posiadam trochę kultury powinienem zacząć od przywitania się i napisania kilka słów o sobie.

Tak więc witam wszystkich. Mam na imię Kamil, w sierpniu minie mi kolejny (a dokładniej 19) rok życia. Uczę się w 3 klasie Technikum Informatycznego. Zainteresowania? Co prawda nic specjalnego, ale są zapewne takie jak i większości z nas tu obecnych: między innymi dobra muzyka (w moim przypadku klubowa), oraz oczywiście gry komputerowe. Przejdźmy dalej.

Po długim jak to napisał Yrelius „tyraniu się po otsach” postanowiłem wrócić na Luminerę – serwer, na którym 6 lat temu zacząłem swoją przygodę z Tibią (2006 rok, Tibia 7.81). Na Luminerze nie osiągnąłem za wiele. Moim rekordem był może 30 lvl i zapewne nikt nie kojarzy ani mnie, ani moich poprzednich nicków, więc nie będę rozpisywał się o przeszłości. Powróciłem na serwer pod nickiem Fibster wybierając profesję druida. Tak więc, żeby nie robić off-topa przejdę teraz do zdjęć

Aktualnie zacząłem robić postman questa
A no i jeszcze trochę off-topu. Szukam polskiej gildii. Nie koniecznie wysokie lvle, nie oczekuję pomocy z kasą/itemami. Chcę po prostu móc z kimś po polsku popisać, być może jakiś hunt, no i dobrze byłoby, gdyby gildia miała swój serwer Ventriloo (chociaż nie koniecznie, mam swój serwer, który mogę udostępnić za zgodą leadera). Tak więc życzę wszystkim miłej gry, a niebawem pojawią się kolejne zdjęcia mojej postaci Jeżeli macie jakąś sprawę po prostu piszcie w grze. Tam zapewne najprędzej odpiszę

@ edit.
Nadal nikt się nie odzywa, więc dorzucam zdjęcia w tym samym poście, żeby uniknąć double.

9 misja postmana wykonana, resztę zostawiam na później

Tamed Panda

I 25 lvl. Nie zdążyłem złapać 27 magic lvlu.

@ edit 2
Ostatnia misja postmana (Mintwallin)

I postman done

Ostatnio edytowany przez Fibster - 03-03-2012 o 10:11.
  Odpowiedz z Cytatem