Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2005, 17:53   #1
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny Sławni użytkownicy 2004 - komantarze

Padł pomysł założenia takeigo tematu, żebvy nie zaśmiecać głosowania.
Dlatego temat ten zakładam, bo na pewno masę komantarzy się zrobi zaraz
WIęc
Ja zacznę:
Sam pomysł uważam za dość miły, choć pragnąłbym coś zauważyć - ten plebiscyt jest na najbardziej przebojowego (no jak nazwać- teog któego njabardziej lubią zazwyczaj ) użytkownika forum.
Lecz uważam że mimo wsyzstko nie można zapominać o wielu którzy oddali wiele przysług tibia.pl pomagając usuwać spam (reportowanie), noobów (reportowanie) i odpowiadali na pytania pomagając wielu ludziom.
Nie wiem jakiś mi mały apel wyszedł- a lać na to - tudno nie skasuje
Poza tym do supermana:
Teraz nie pamiętam czy on to "ok" pokazywał ale tak mi się troche wydaje. Na pewno go miałeś (tak z rok- półtora temu bodajże)
Komentarze do tego - tutaj uważam że każdy wyznaczajac ocenę powinien także brać uwagę na całokształt usera. Bo uważając że ten user zasługuje na bycie najlepszym userkiem 2004 r. nie mozna patrzeć, np. tlyko na grafiki, czy na artykuł tylko trzeba brac całokształ usera- jego zachowanie na forum, stosunek do innych userów, itd.
Taka jest moja prywatna decyzja
PS - a moze urządzimy plebiscyt też na najgorszego usera 2004?
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.