Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2012, 01:26   #17627
Zabic
Użytkownik Forum

Zabic's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
Zabic ma numer GG 5552630
Domyślny

@do all
zeby zle mnie niezrozumieli bo gowniarz wie dokladnie od czego zaszlo to ze miedzy Mna a Nim jest na pieku

@do tych co sa zamna
wielkie dzieki szacunek niewazne jakie macie poglady polityczne w co wierzycie i jak zyjecie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ArkblaHartessonPacera Pokaż post
te, silsar moze ja przedstawie twoje poglady polityczne ktorymi sie tak afiszujesz na torgu, tez sie posmiejemy? plebie w*******asz sie w nie swoje sprawy, za kogo ty sie uwazasz zerowcu? bana na torgu dostales to teraz bedziesz sie tutaj wyplakiwal ? jestes zalosny, zakompleksiony na kazdym kroku szukasz pretekstu zeby pocisnac komu sie da, zle cie rodzice wychowuja, oj zle;//
(swoja drogą cwaniaczku pisze sie: "szlag go trafia" nie "szlak".)

@drom'ek
ryby i analfabeci glosu nie maja, sciskaj zwieracze i ani mru mru
Arkabla cisniesz typa za to jakie ma poglady polityczne. Wiesz ja tez mam swoje ty pewnie tez i ich niewymienami to ze Silsar na torgu wymienil swoje to juz jego zdanie. Chcesz sie z tego smiac to najwyrazniej do tego niedorosles lub malo wiesz albo malo przezyles tak nawiasem mowiac moze sie do tego niemieszasz bo masz dobrze ustawionych rodzicow( do innych niejestem napinaczem internetowych zeby cisnac komus porodzicach stwierdzam tylko to co Arkabla napisal jakies paredziesiat postow wczesniej) ale kiedys ci ich braknie i mam nadzieje ze zmienisz zdanie. Srasz sie do Dromka a tak naprawde ryba i analfabeta jestes ty dla Mnie i dla Niego. Moze zabolalo Cie to co napisal Silsar ze gram tylko dla zabawy a u Ciebie tibia jest calym zyciem? Widzisz Drom i jak Ja odzielamy rl life od gier internetowych ty raczej tego nie rozumiesz lub niepotrawisz.

@do all

Jezeli sa bledy jakies w mojej wypowiedzi to mowie wprost mam na to wyjebane nigdy nie bylem dobry z j.polskiego i ortografi.
Zabic jest offline   Odpowiedz z Cytatem