SILSAR SMIECIU JESTES TAK ZALOSNY ZE USTAWA TEGO NIE PRZEWIDUJE, POL ROKU TEMU TO BYL NEOBOT I CHAR GRZAL 24/7

))))))))))))))))
CO DO JAGOD TO BYL TROLLING, ALE MNIEJSZA O TO. MOWISZ ZE MAM SIECZKE W MOZGU,A TY CO ? NAWET NIE POTRAFISZ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM, ZAKLADALEM TEMAT NA TORGU NIE O TYM ZE JESTEM UZALEZNIONY OD TIBI TYLKO O 'CODZIENNOSCI-RUTYNIE" W KTORYM NAPAKNALEM ZE POLOWE MOJEGO WOLNEGO CZASU PRZEZNACZAM NA TIBIE ALE CO Z TEGO ? DO TAKIEGO KRETYNA I TAK NIE TRAFIE. CO DO DROMKA TO BRAK MI SLOW, KONCZE WSZELKIE ROZMOWY Z TOBA. SZKODA MI NA CIEBIE MOJEGO CENNEGO CZASU, BEDE CIE TRAKTOWAL JAK POWIETRZE, NIE! JAK GOWNO W CHLEWIE OBSRANYM. JESZCZE JEDNO, AKUTALNIE JESTEM W 2 KLASIE TECHNIKUM ;/
@Yrelius
no moj blad, co z tego? przynajmniej nie pisze 'nie' z czasownikami lacznie ani np "potrawisz" XDDDDDD
@Kfadzio
ja sie z nimi nie kloce o gre, ja sie kloce z ich debilizmem;/
@Drapek
Sram na to co mowisz, jestes dla mnie zerem tak samo jak twoja plejada gwiazd z latajacych swinek. Gromada durni i analfabetow. Jezeli nikt sie tam mnie nie boi, to czemu s*******aja z respa ZAWSZE jak mnie widza, a teraz to nawet wara nie chcecie? ;// Dalej slijcie sobie te sweetasne caluski pedalki i ogolnie to "chilout ; DDDDDD <33 :**:*:*:*:*:*"