Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2012, 08:35   #17644
Maxxio
Użytkownik Forum

Maxxio's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2007
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ArkblaHartessonPacera Pokaż post
Tobie plebie to nawet odpisywac nie bede, nic soba nie prezentujesz, pokazujesz to juz nasty raz z rzedu. Tak nawiasem mowiac, co ma piaskownica do pacery ? Fakt jest taki ze wszyscy tutaj sraja w gacie jak widza mnie albo arana, nawet kiedys widzialem na kascie jak ktos pisal "nie bede wlaczal casta bo aran albo arkbla zobacza i nam hunt rozpierdola". To byl ktos z pigow
Tobie imbecylu nie pomoze zadna opieka psychiatryczna ani psychotropy, powinienes wrocic do podstawowki i przejsc caly tok nauczania od poczatku.
Moj iloraz inteligencji jest 10-cio krotnie wiekszy od twojego, a brakuje mi slow do opisania twojej durnoty umyslowej, takie rzeczy to tylko w polsce;/

Edit
Tak mi sie wlasnie przypomnialo, jak sam niedawno s*******ales z dl fenrock. Wjebal ci sie 120paladyn(Maksio), krotka pogadanka ze mna wystarczyla zebys struchlal i wyszedl. A potem dupsko w depo lizesz "czesc" "cze"

hauhauahuaha przypominałeś mi tą sytuacje - Drom'ek wy*******ał tak szybko, że aż miło było patrzeć i pamiętam te jego słowa: z Arkblą można się dogadać, a z Tobą nie. skończ się ośmieszać drom'ek i reszta cwe*i z gildii świń i podobnych

@zabic

ty jesteś popierdolony... dziękujesz ludziom, że się za wami wstawili hahahahaha, może wynajmij sobie kumpli - wtedy dziękować nie będziesz musiał . chuj nas obchodzi przy kogo hymnie będziesz stał dumnie, a te cytaty to już zwieńczenie tego wszystkiego - co to jest? przedszkole? czy czytanie ze zrozumieniem z podstawówki? ja wiem, że Ty rozwojowo jesteś właśnie na tym poziomie, ale po prostu się nie ośmieszaj.

Ostatnio edytowany przez Maxxio - 29-03-2012 o 10:12.
Maxxio jest offline   Odpowiedz z Cytatem