Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 06-04-2012, 02:05   #17678
ArkblaHartessonPacera
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 01 2012

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 402
Skille: 119/93
Poziom mag.: 31
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez camperek1 Pokaż post
1.Ty już chyba antypolska kurwo zapomniałaś, do czego socjalizm doprowadził.
2. Wiem, że tvn i polsat news to tylko przykłady, ale podając je w takim zestawieniu robisz z siebie mega idiote. Polsat obecnie jest swego rodzaju prawicową opozycją dla lewackiego tefałena. Ta wiem, nie oglądasz, bo masz swój czerwony łeb.
3. Gówno wiesz o Polsce, o patriotach, o czymkolwiek, więc stul ryj lewacka kurwo.
Ot esencja polskosci, z takimi zerami nie ma co polemizowac na powazne tematy, potrafia tylko to co wyniesli ze swojego patologicznego domu.
Sram na prawice polska a takie cos jak lewica w polsce nie istnieje, SLD czy Rucha Palikota to kapitalistyczne podroby lewicowe. Wiem wiecej o polsce niz ty, nie masz smieciu wlasnego zdania, powtarzasz to co ci burrzuazyjna telewizja powie, albo czego cie "naucza" w twojej gimbazie. Teraz sie nie dziwie polskim wladza w prl, dlaczego tak brutalnie sie rozprawiali z opozycja.
Takich wywlok spolecznych jak ty nie powinno sie dopuszczac do glosu, zasrany anarchisto, umrzyj.
A tak nawiasem mowiac, niby do czego doprowadzil socjalizm? Do powszechnego dobrobytu i pokoju, z tym sie zgodze

@ Yrelius
Mowilem, ze Niemcy/Francuzi > all. To kraje, ktore podczas kryzysu jakos sobie radza. Pokazaly na co ich stac.

Teraz powracajac do tematu winy wojny co do sytuacji w polsce, OTOZ! Niemcy przegraly obie wojny, byly podzielone przez 47lat, A JAK TERAZ TA ZASRANA POLSKA RZADZONA PRZEZ KAPITALISTOW WYPADA NA TLE NIEMIEC? JAK GOWNO.

Ostatnio edytowany przez ArkblaHartessonPacera - 06-04-2012 o 02:10.
ArkblaHartessonPacera jest offline   Odpowiedz z Cytatem