Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2012, 13:18   #17691
ArkblaHartessonPacera
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 01 2012

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 402
Skille: 119/93
Poziom mag.: 31
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez camperek1 Pokaż post
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Pisałem przecież, że w to co mówią w TV nie wierzę, ba, rzadko kiedy oglądam.

Ja nie mam pojęcia? To ty masz jakąś swoją wersję, którą sobie wymyśliłeś i uważasz, że socjalizm jest piękny, a kapitalizm jest be .

Ciśnąłeś mi, że używam wulgaryzmów w poważnej rozmowie o polityce, a teraz sam to robisz. Hipokryzja pełną gębą.

"poslugujac sie tymi plotkami wymyslonymi przez prawice i inne burzuazyjne srodowiska nastawione przeciwko powszechnej sprawiedliwosci w kraju, ktorym rzadza ludzie"
Zapomniałeś dodać, że ludzie legalnie strzelają do ludzi, ograniczona jest wolność słowa, w sumie wszystko jest ograniczone. No, ale ty wiesz lepiej.
Stul w końcu pysk zawszony lewaku, bo pierdzielisz bzdury.

Edit: Zastanawia mnie tylko jedno. W waszych szeregach, szeregach brudów przeważa młodzież. Skąd wam się to wzięło? Mama i tata nie nauczyli, że czerwona zaraza to ścierwo?
Ja nie naduzywam pojec "czerwonej kurwy" itp, to ze nazwe cie smieciem, nie ma w tym nic zlego - jestes nim. W rozmowie z takim prymitywem jak ty trzeba poslugiwac sie jezykiem bliskim dla drugiej strony. Nie wiem czy ogladasz tvn'y i polsat'y czy nie, ale pierdolisz takie same glodne smutki jak oni. Co widzisz w kapitalizmie sprawiedliwego ? To ze gosc sie nakradnie, "dorobi sie", zalozy rodzine, bedzie mial dzieci, ktorym nic nie brakuje w zyciu. Pojda na studia, beda mialy swiadomosc ze stary jest przy kasie to im zaplaci za indeksy z pozytywnymi ocenami, zawsze beda lepiej traktowane. A biedni ludzie beda cierpiec bo albo kiedys sie "potkneli" w zyciu, albo nie mieli prostego startu. W imie czego takie skurwysyny maja miec lepiej?
Zobacz jak obecnie w polsce jest traktowana klasa robotnicza, najnizsze place, ograniczenia kodeksu pracy, powszechny wyzysk. Przykladem byl wczorajszy strajk ostrzegawczy przy stadionie na euro 2012. Wykonawca nie byl wyplacalny w terminie, sam zarobil a robotnicy czyli RZECZYWISCI wykonawcy sa w dupie. Np sytuacja w grecji, m.in strajki klasy robotniczej
Jeszcze kiedys przyjdzie taki czas, ze do wladzy w kraju powroca prawdziwi socjalisci, a wtedy zobaczysz co bedzie czekalo takich jak ty
Apropos "czerwonej zarazy", nie wiem czy wiesz, ale kolor czerwony, czerwone flagi niesione przez strajkujacych robotnikow we francji, czy tez przed rewolucja w rosji byl symbolem klasy robotniczej i chlopskiej. A wiec robotnikow i chlopow nazywasz scierwem ? Bez takiego prostego robotnika nie mialbys gdzie mieszkac, chyba ze pod golym niebem, a bez takiego prostego chlopa nie mialbys co wsadzic do ryja. Dla takich "madrych" jak ty od 1917 w rosji i od 1944 w polsce nie czekala zadna przyszlosc :< Miejmy nadzieje ze te czasy jeszcze powroca <3

@krown
nie w*******aj sie w rozmowe buraku, jezeli nic madrego nie potrafisz do niej wniesc. jestes kretynem i zawsze nim byles

Ostatnio edytowany przez ArkblaHartessonPacera - 08-04-2012 o 13:25.
ArkblaHartessonPacera jest offline   Odpowiedz z Cytatem