Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2012, 13:48   #17699
ArkblaHartessonPacera
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 01 2012

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 402
Skille: 119/93
Poziom mag.: 31
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MarcinDrapek Pokaż post
Prosze prosze i kto by pomyslal ze tak znaczaca postac w europie jak arkbla straci tyle zycia na glupia tibie . I nie pisz ze masz na kogos wyjebane skoro systematycznie piszesz z tym kims na forum Nie srasz na jego hejty bo cie one w*****aja A czy bedziesz to tutaj jeszcze powtarzal?? pewnie ze bedziesz W ogole z czym ty tu wyskakujesz? xD przeciez tu ludzie chca sobie foty z gry powrzucac a ty pierdolisz im o swoich pogladach politycznych haha. Stary sie dowie to ci zbije Tak czy inaczej watpie czy ktokolwiek wierzy w twoj intelekt. Czesc mały kolego
Splywaja po mnie wasze opinie na temat tego ile gram, to juz tak stare i wyswiechtane ze moznaby cos innego wymyslic :< Dla was kazdy kto ma wyzszy level to nolifer, ale chuj mnie to. Piszac 'mam wyjebane' na kogos chcialem podkreslic ZE owa konwersacja mnie juz nudzi i nie mam zamiaru jej prowadzic pomimo niemilych insynuacji pod moim adresem. Ale co ty mozesz wiedziec, jestes tylko kolejnym idiotą po zawodowce chcacym wtracic swoje "pięc groszy", zdolnym "wrzucac swoje fotki z gry xDD". Moj intelekt goruje nad twoim, przeciez to tak jakby rownac slonia z mysza;/ Gowno wniosles do tematu, odmozdzony smieciu
ArkblaHartessonPacera jest offline   Odpowiedz z Cytatem