Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2012, 16:45   #17730
ArkblaHartessonPacera
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 01 2012

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 402
Skille: 119/93
Poziom mag.: 31
Domyślny

@Rushofa
Wszyscy po mnie jada, tak twierdzisz? No pewnie ze jada, ale sami durnie po zawodowie twojego pokroju. Wiem, ze prawda kole w oczy. Jestes debilem i nic tego nie zmieni, ale przynajmniej probowalbys zachowac pozory i sie nie odzywac? Nie pierdol glodnych smutkow, ze maxio mi tu dupe lize i ze mnie broni, od wczoraj nie zdazylem nic napisac bo bylem w szkole. Ja nie wstaje do pracy o 4 nad ranem i od 7 mam wolne. Ide sie uczyc by zapewnic sobie godna przyszlosc;/ Ten zbior opowiesci mitologicznych o "realu" dromka zachowaj dla siebie i kumpli po fachu. Czasem jak czytam twoje wypociny rece mi opadaja, serio. I masz racje, jestem pepkiem swiata, bo swiat nalezy do ludzi tak swiatlych jak ja, ty tylko tworzysz przyslowiowy niz spoleczny. 0 wyksztalcenia, 0 kultury, 0 jakiejkolwiek oglady. Jak ci ktos pocisnie inteligentna gadka potrafisz tylko wyzywac od frajerow, gowniarzy, sypac kurwami na prawo i lewo. Chyba zaczne sobie zapisywac te twoje posty, jak mi sie kiedys zrobi smutno albo gdy bede sie nudzil to poczytam, gwarantowane ze humor mi sie poprawi
ArkblaHartessonPacera jest offline   Odpowiedz z Cytatem