Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2012, 23:36   #17731
Zabic
Użytkownik Forum

Zabic's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
Zabic ma numer GG 5552630
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxxio Pokaż post
zarzucasz mi to, że uczęszczam jeszcze do podstawówki, a to właśnie poziom twoich wypowiedzi jest rodem z niej... śmiem wątpić w twoje zapewnienia, że wiesz kto to był hitler, skoro ty nawet słowa "chociaż" nie umiesz poprawnie napisać tłumanie najbardziej w dyskusji z tobą podoba mi się fakt, że wszystko co piszesz to puste zdania bez potwierdzenia w życiu realnym, ewidentnie za dużo fantazjujesz - może lepiej zajmij się swoim przyszłościowym zawodem, bo co by się stało jak Polska by miała jednego piekarza mniej na dodatek tak wartościowego jak ty?!
Maxxio jakbys czytal pare stron wczesniej mam gdzies na polska pisownie mimo ze mieszkam w polsce nie czuje sie patriota najwyrazniej ciebie w tym hmm technikum/liceum/studia lub gimnazjum malo ucza histori bo niestety wiem dosc sporo od rodzinni jak bylo podczas wojoiny komuny i z roznych innych zrodlem co sie dzialo wtedy w polsce i i za mojich czasow dosc dobrze uczono histori a nie polepkach tak jak teraz. Wiec wiem kim byl Hitler co zrobil i jaka byla jaka ideologia!!! Fakt nieprzepadam za jego ideologia ale takich kretynow jak Arkabla, Ty i Aran to tylko do gazu wyslac sie powinno.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aran_gala Pokaż post
Pedały i ryby głosu nie mają, lepiej się już nie udzielaj, bo śmierdzi głupotą.;/

<jakies tam zdjecie>
hahahah a ty nierozumiesz na tibi jak masz ignora i dalej na*******asz swoje i kto tu jest debilem. Nazywasz mnie pedalem bo widziales moje jakies stare foto i po tym jaki mam nick w tibi? no powodzenia w zyciu prywatnym dzieciaku

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ArkblaHartessonPacera Pokaż post
@Rushofa
Wszyscy po mnie jada, tak twierdzisz? No pewnie ze jada, ale sami durnie po zawodowie twojego pokroju. Wiem, ze prawda kole w oczy. Jestes debilem i nic tego nie zmieni, ale przynajmniej probowalbys zachowac pozory i sie nie odzywac? Nie pierdol glodnych smutkow, ze maxio mi tu dupe lize i ze mnie broni, od wczoraj nie zdazylem nic napisac bo bylem w szkole. Ja nie wstaje do pracy o 4 nad ranem i od 7 mam wolne. Ide sie uczyc by zapewnic sobie godna przyszlosc;/ Ten zbior opowiesci mitologicznych o "realu" dromka zachowaj dla siebie i kumpli po fachu. Czasem jak czytam twoje wypociny rece mi opadaja, serio. I masz racje, jestem pepkiem swiata, bo swiat nalezy do ludzi tak swiatlych jak ja, ty tylko tworzysz przyslowiowy niz spoleczny. 0 wyksztalcenia, 0 kultury, 0 jakiejkolwiek oglady. Jak ci ktos pocisnie inteligentna gadka potrafisz tylko wyzywac od frajerow, gowniarzy, sypac kurwami na prawo i lewo. Chyba zaczne sobie zapisywac te twoje posty, jak mi sie kiedys zrobi smutno albo gdy bede sie nudzil to poczytam, gwarantowane ze humor mi sie poprawi
Pracuje od 4 do 12(umiesz liczyc do 8?

A co Maxxio ci dupy nielize ? zauwaz ile postow pylo na ciebie a ile razy Maxxio odpisywal i cie tlumaczym az w pewnym momencie polecialo na klotnie klotnie klubow sporotwych co do Dromka jest odemnie zmiasta i mam do niego jakies 10 minut drogi wiec niepierdol jak niewiesz. Moje wypociny Gowniarz wiesz co to komuna moze porozmawiaj z dziadkami oni ci opowiedza jak bylo za ZSRR( mam nadzieje ze ci ten skrot cos mowi bo jak nie to jestes dnem jak chuj) bo niestety gdyby niepewni ludzie dalej bys kurwa zyl tak jak nakazywal ustroj ZSRR.
Teraz powiem ci po niku Arkabla gowno wiesz co bylo przed rokiem 1988 wiec sie nieodzywaj!!!!

Ostatnio edytowany przez Zabic - 17-04-2012 o 23:41.
Zabic jest offline   Odpowiedz z Cytatem