Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxxio
urzekła mnie twoja historia nieuku, chuj mnie obchodzi czy masz problemy z językiem polskim, jak nie umiesz pisać to nie pisz - proste. tak w ogóle o czym ty pierdolisz? nie widzisz, że każdym postem się ośmieszasz? pierdolisz takie farmazony, że nawet nie da się z tobą dobrej dyskusji prowadzić, bo zaniżasz poziom...
|
Wlasnie ty jestes w bledzie bo nierozumiesz prostego przeslania. Dajesz cisni tak jak pudel i gowniarzach od szkoly bo tylko na to cie stac. Pamietaj z kim przystajesz taki sie stajesz wlasnie ty pokazales jaki jest dupoliz wobec gowniarza i calej jego ferajny. Spytaj sie Sacret Kilar jak to jest wlazic komus w dupe chodziasz Maxxio ty i on to wiecie najlepiej. Oczym pierdole( powiedziawsze twojim jezykiem) widzisz niby jestem po zawodowce a i tak nierozumiesz co do ciebie pisze i kto tu jest zerem? Czemu Pudel(czyt. Aran ) odzywa sie jak ja pisze bo wie ze kazdy ma go za zero na tym servie. Kolejne zero to Gowniarz(Arkabla) tak samo jak pudel gdyby nie bot to by nieogarniali.
Co Pudel i Gowniarz dalej exivy nieogarniacie? Redbot itp wam niepomaga???????