Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ArkblaHartessonPacera
Jak ty smieciu jebany smiesz mowic do mnie takim tonem, kazdy kto ma odrobine oleju w glowie, czytajac te forum i twoje posty ma gruba beke.
|
Ładnie na ciebie wolaja na osiedlu o ile masz znajomych a dwa to raczej z ciebie. Zyc niemozesz bez tego jak ci nieodpisuje?
Cytuj:
Tak dobrze cie uczyli w szkole, nie "po lebkach"? Chyba dlatego zawodowe skonczyles;/
Sram na ciebie i twojego chlopaka dromka. Obaj jestescie idioci do kwadratu, swiadczy o tym choc tak ubogi zasob slow. I nie probuj rozmawiac ze mna na tematy polityczne, bo gowno wiesz. Twoja wiedza zaczyna sie na znajomosci optymalnej temperatury do upieczenia chleba a konczy na otworzeniu i zamknieciu piekarnika.
|
Zamalo wiesz o mnie zeby cos sie wypowiadac na moj temat i nie tylko. Co do polityki w dzisiejszych czasa ona jakos mnie nieinteresuje.
Cytuj:
Nie dziwie sie ze Sacret Kilar wolal krecic sie z nami niz z toba, potrafil obiektywnie ocenic z kim da sie porozmawiac na poziomie a kto nie ma pojecia jak sie wyslowic 
Koniec inteligentnej gadki, bo do osoby z bezmozgia nie idzie trafic.
|
Poprostu sie was bal.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxxio
1. tłumanie naucz się pisać, bo jeśli bym nie rozumiał twojej wypowiedzi to jedynie przez błędy, które robisz jak przedszkolak.
|
Napisze ci to jeszcze raz bo pewnie niezrozumiales: MAM GDZIES POLSKA ORTOGRAFIE
Cytuj:
4. ojj tak pedale (pedałem jesteś niewątpliwie) - ty jesteś od oceniania kto jest zerem, a kto nie? chyba ci się coś pomyliło nieuku.. ty najwyżej możesz siebie zerem nazwać (inni już to zrobili, ty tylko musisz się z tym pogodzić)
|
Hahahaha kolejny ktory ocenia po name w tibi. Twierdzisz ze ja niemam swoich argumentow natomiast ty od ilus postow powielasz to co pisze pudel i gowniarz.
5.
Cytuj:
zarzucasz, że Aran i Arkbla nie ogarniają bez bota? hmm to dziwne, bo jakoś bota nie ma od dawna i dobrze im idzie - poza tym kto tu bije serpenty z wallami?  więc zamknij tą pizde i patrz na siebie, a najlepiej idź się edukować, bo przez takich jak ty poziom społeczeństwa się zaniża.
|
Jak juz chcesz wiedziec to boty sa. Powstaly niedlugo po usunieciu neobota. Walle = Zmiejszenie uzyca smp.
Cytuj:
PS. nie szczekaj tyle, bo słabo ci to wychodzi.
|
Jak narazie to ty szczekasz na to co ja zakadym razem ci odpisze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aran_gala
Co tam pedale nocki w piekarni zarywasz, że się nie odzywasz? Kiedy przyjeżdżasz?
Tłumaczenie specjalnie dla ciebie:
SO tam petale nocky f pjekarny saryfas, sze sje nje otsyfasz? Kjety syjescas?
|
Tłumaczyles to sobie czy maxxiowi lub gowniarzowi. Niestety niepodales pudlu adresu.
@Naki
Nie tylko Ciebie.
@Coous
Cala ta ich trojka jest zamloda zeby to zrozumiec no ale co ty wymagasz od ludzi o plytkim ilorazie inteligencij?
PS: Gowniarz Maxxio i Pudel nawet niemacie co sie spuszczac nad nastepnymi postami leci dla was ignore.