Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2012, 07:29   #17743
Zabic
Użytkownik Forum

Zabic's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
Zabic ma numer GG 5552630
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ArkblaHartessonPacera Pokaż post
Jak ty smieciu jebany smiesz mowic do mnie takim tonem, kazdy kto ma odrobine oleju w glowie, czytajac te forum i twoje posty ma gruba beke.
Ładnie na ciebie wolaja na osiedlu o ile masz znajomych a dwa to raczej z ciebie. Zyc niemozesz bez tego jak ci nieodpisuje?

Cytuj:
Tak dobrze cie uczyli w szkole, nie "po lebkach"? Chyba dlatego zawodowe skonczyles;/
Sram na ciebie i twojego chlopaka dromka. Obaj jestescie idioci do kwadratu, swiadczy o tym choc tak ubogi zasob slow. I nie probuj rozmawiac ze mna na tematy polityczne, bo gowno wiesz. Twoja wiedza zaczyna sie na znajomosci optymalnej temperatury do upieczenia chleba a konczy na otworzeniu i zamknieciu piekarnika.
Zamalo wiesz o mnie zeby cos sie wypowiadac na moj temat i nie tylko. Co do polityki w dzisiejszych czasa ona jakos mnie nieinteresuje.

Cytuj:
Nie dziwie sie ze Sacret Kilar wolal krecic sie z nami niz z toba, potrafil obiektywnie ocenic z kim da sie porozmawiac na poziomie a kto nie ma pojecia jak sie wyslowic
Koniec inteligentnej gadki, bo do osoby z bezmozgia nie idzie trafic.
Poprostu sie was bal.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxxio Pokaż post
1. tłumanie naucz się pisać, bo jeśli bym nie rozumiał twojej wypowiedzi to jedynie przez błędy, które robisz jak przedszkolak.
Napisze ci to jeszcze raz bo pewnie niezrozumiales: MAM GDZIES POLSKA ORTOGRAFIE

Cytuj:
4. ojj tak pedale (pedałem jesteś niewątpliwie) - ty jesteś od oceniania kto jest zerem, a kto nie? chyba ci się coś pomyliło nieuku.. ty najwyżej możesz siebie zerem nazwać (inni już to zrobili, ty tylko musisz się z tym pogodzić)
Hahahaha kolejny ktory ocenia po name w tibi. Twierdzisz ze ja niemam swoich argumentow natomiast ty od ilus postow powielasz to co pisze pudel i gowniarz.

5.
Cytuj:
zarzucasz, że Aran i Arkbla nie ogarniają bez bota? hmm to dziwne, bo jakoś bota nie ma od dawna i dobrze im idzie - poza tym kto tu bije serpenty z wallami? więc zamknij tą pizde i patrz na siebie, a najlepiej idź się edukować, bo przez takich jak ty poziom społeczeństwa się zaniża.
Jak juz chcesz wiedziec to boty sa. Powstaly niedlugo po usunieciu neobota. Walle = Zmiejszenie uzyca smp.

Cytuj:
PS. nie szczekaj tyle, bo słabo ci to wychodzi.
Jak narazie to ty szczekasz na to co ja zakadym razem ci odpisze.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aran_gala Pokaż post
Co tam pedale nocki w piekarni zarywasz, że się nie odzywasz? Kiedy przyjeżdżasz?

Tłumaczenie specjalnie dla ciebie:

SO tam petale nocky f pjekarny saryfas, sze sje nje otsyfasz? Kjety syjescas?
Tłumaczyles to sobie czy maxxiowi lub gowniarzowi. Niestety niepodales pudlu adresu.

@Naki
Nie tylko Ciebie.

@Coous
Cala ta ich trojka jest zamloda zeby to zrozumiec no ale co ty wymagasz od ludzi o plytkim ilorazie inteligencij?

PS: Gowniarz Maxxio i Pudel nawet niemacie co sie spuszczac nad nastepnymi postami leci dla was ignore.

Ostatnio edytowany przez Zabic - 24-04-2012 o 07:31.
Zabic jest offline   Odpowiedz z Cytatem