Cytuj:
47rp - Boh, Demon Shield, Plate Legs, Paladin Armor, Crus Helmet, Royal spears.
72 dist z armorem, 51 shielding. [PACC]
Gdzie mógłbym poexpić? Fajnie byłoby gdybym wychodził na + no ale ewentualnie może być na 0 (oby nie na -)
|
Dragi dara/yalahar, mutated humany(duzy profit), cyclopy edron i od 50 mozesz wyrmy probowac z composite hornbow.
Cytuj:
11 knight
eq: knight armor, dark helmet, knight legs, spike sword, guardian shield, leather boots, scarf
Skille: 30/29 2 mlvl
Server optional pvp
Gdzie skillować i expić?
Najlepiej żeby jakaś dobra kaska leciała.
|
Skillowac i expic na tym lvl najlepiej na rotach nad thais, ew. jak masz troche pieniazkow to kup klucz na fibule i tam lataj. Do tego dochodzi winiarnia dwarfow w kazz - bardzo przyjemne miejsce i z reguly malo kto sie tam kreci
Cytuj:
Paladyn:
19 lvl
skille 55/38 7 mlvl
eq:
soldier helmet (chcę kupić crown)
rangers cloak
dragon shield
plate legs
leather boots
Mieszkam w Carlin, co podszkolić, gdzie i na jakich potworach (mam 1,5k), skillowałem kamieniami, ale czy nie ma lepszego sposobu na nabijanie skilla bo nikt mi ich nie sprzedawał, a rzadko wypadały z goblinów :/
proszę o pomoc
|
Narazie to mozesz poprosic kolege jakiegos zeby Ci monka zrobil ale tak od 60-65 dista to juz tylko kamienie Ci zostaja, taka dola paladyna, a expic mozesz chociazby na ghostlandzie, masz blisko
Cytuj:
Profesja : Elite Knight
Level : 41
Skille : 70/69
Mlvl : 5
PACC : Tak
EQ : Warrior Helmet, DSM, Knight Legs, BOH, Demon Shield, Platinum Amulet, Sapphire Hammer/Orcish Maul(2H)
Kupiłem PACC po 4 latach nieobecności w grze i kompletnie nie wiem gdzie moge teraz expić. Wykonałem questy na dostęp do Yalahar. Z góry dziękuje za pomoc.
|
Jesli chodzi o yalahar to tak zaczynajac od pierwszej na lewo dzielnicy: minotaury, elfy, cyclopy, zolwie, dalej na alchemist znajdziesz mutated humany gdzie swietnie sie expi knightem i zarabia, ghoule/crypty na cemetery, dzielnice dalej znajdziesz magiciany i to narazie tyle dla Cbie na yalahar

Co do reszty to juz klasyka: scaraby, zolwie, cyce, dworci, malpki.
Polecam rowniez robienie taskow na tarantule/crocodyle, na tych pierwszych niesamowity profit jest
Cytuj:
15 sorcerer
11mlv
Eq: Dark Helmet, Spirit Cloak, Plate Legs, Leather Boots, Tortoise shield, Scarf
Co zmienić w eq? Gdzie expic?
|
Eq na tym lvlu jest tak malo wazne ze mozesz w nim smigac dopoki nie bedziesz mial troche wiecej pieniedzy, jesli chodzi o expienie to rotwormy/larvy/dwarfy wszelkiej masci, gdzie tylko masz ochote.
Pozdrawiam Shikos, moj pierwszy post