Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ArkblaHartessonPacera
Za to ty bedziesz mial sie czym pochwalic prostaku jebany. Ubogi zasob slownictwa i multum wulgaryzmow, cecha prawdziwego "wyrwidoła".
Szybko dogadasz sie z kolegami po fachu, kopiac rowy melioracyjne 
|
Hahah kurva nie wierze i kto to mowi, przyglupie pol forum sie z ciebie nabija, z tego co soba reprezentujesz a ty smiesz do mnie mowic ze mam ubogi zasob slownictwa i multum wulgaryzmow?
Masz probke swoich mozliwosci (wyklinanie i pojazd na prace i rodzine

) :
Cytuj:
Skoro jestem dzieckiem to jak mam pracowac? XD
Kompromitujesz sie bezmozga dziwko, to co ty wysrywasz nawet nie ma sensu 
To raczej ty masz jakies problemy, nie znasz mnie nawet - tyle co z torga i z tibia.pl a przyjebales sie jak polak do miesa/;
No ale coz, to twoja jedyna rozrywka patolu bez zebow. Matka od 8 do 24 przy drodze, stary pijany a ty zajmujesz sie rodzenstwem; /
|
Cytuj:
kurwa jak ja bym chcial sie z toba spotkac kiedys w rl i wysrac ci sie na ryj, chyba sobie tego nie wyobrazasz
|
Cytuj:
Co kurwo jebana, na torgu cie juz nie chca to tutaj przyszedles pokazywac nam swoja flustracje? Nie bylbym zdziwiony, gdyby okazalo sie ze jestes gwalcony w domu przez ojca, poniewierany przez zycie a fora dyskusyjne to jedyne miejsca gdzie mozesz sie odezwac bez ryzyka ze zostaniesz wyszydzony.
|
Cytuj:
Przeciez on cie trolluje idioto jebany. Pewnie nie wiesz co to znaczy:/
@edit
Naki, nie chce cie wyzywac, ani sie z toba wyklocac. Nie wiesz jakim idiota jest rushofa, chyba jeszcze nie doszedles do tego. Polecam przeczytac wszystkie jego posty. Rownie dobrze mozesz wcale nie zabierac glosu w tej rozmowie. Wiem ze na forum candii tyraja takich jego pokroju, wiec skad ta chec staniecia w obronie tego bezmozga?
|
hahah a to jest glowna odpowiedz na twoj post :
Cytuj:
J ak ty smieciu jebany smiesz mowic do mnie takim tonem, kazdy kto ma odrobine oleju w glowie, czytajac te forum i twoje posty ma gruba beke.
Tak dobrze cie uczyli w szkole, nie "po lebkach"? Chyba dlatego zawodowe skonczyles;/
Sram na ciebie i twojego chlopaka dromka. Obaj jestescie idioci do kwadratu, swiadczy o tym choc tak ubogi zasob slow. I nie probuj rozmawiac ze mna na tematy polityczne, bo gowno wiesz. Twoja wiedza zaczyna sie na znajomosci optymalnej temperatury do upieczenia chleba a konczy na otworzeniu i zamknieciu piekarnika.
Nie dziwie sie ze Sacret Kilar wolal krecic sie z nami niz z toba, potrafil obiektywnie ocenic z kim da sie porozmawiac na poziomie a kto nie ma pojecia jak sie wyslowic 
Koniec inteligentnej gadki, bo do osoby z bezmozgia nie idzie trafic.
|
Idz do psychologa pojebie i skoncz grac w tibie.