Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 02-05-2012, 21:54   #17763
ArkblaHartessonPacera
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 01 2012

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 402
Skille: 119/93
Poziom mag.: 31
Domyślny

Dobra bezmozgowcu, przyznaje tez uzywam wulgaryzmow w kierunku takich elementow twojego pokroju. Ale jak inaczej mozna trafic do takiego durnia? Tylko tak.
Polowa forum nazywasz dromka i rushofa ktorzy nie potrafia poprawnie napisac jednego wyrazu w ktorym wystepuje "ó" albo "rz/ż" i niejednokrotnie to udawadniali + jakiegos ichniego przydupasa co raz na 1-2 strony tu zagladnie?
Poszukaj troche, wypowiadal sie tutaj raz Naki, stanal w obronie tych idiotow. Normalnie mu odpisalem:/ Widzisz, mam nosa na takich jak wy (rushofa dromek i ty), potrafie odroznic smiecia od normalnego czlowieka. Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze przyplatales sie tutaj nie wiadomo skad, nie wiadomo po co i chcesz udawadniac swoje racje. Mowisz ze ja mam jakies kompleksy i chce sie dowartosciowac wyzywajac kogos, otoz oswiece cie i kazdy kto sledzi temat z pewnoscia przyzna mi racje. Golym okiem widac, ze jestes poniewierany przez swoje otoczenie, nikt nie pozwala ci dojsc do slowa wiec znalazles sobie tworcze zajecie. W*******anie sie w nie swoje sprawy na forum o tibi
Z utesknieniem czekam na riposte, kocham udawadniac takim imbecyla ich nizszosc
ArkblaHartessonPacera jest offline   Odpowiedz z Cytatem