Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2005, 19:50   #55
Nosfe Draconis
Użytkownik Forum

Nosfe Draconis's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2004

Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
Król

Strasznie nienawidze jezeli ktos miesza w rozmowe rodziców swojego rywala, tak robia naprawde gówniarze i jest to ostateczny krok kiedy nie ma sie innych argumentów ! Sam stary nie jestem, ale tez juz troche wiem, a i swoje w fake'ach tez robilem ( przydomek ARTIST nie jest ot tak sobie ). A móglbys mi kolego powiedziec po co robiles fake tibiiGG i MC?? bo to troche bez sensu dla mnie pokazywac czegos co uznawane jest za karalne i "nielegalne" tak o sobie, zeby pokazac ze potrafisz:/ Sam czasem uzywam MC i wcale tego nie ukrywam, ale jezeli nie zalezy ci na opinii innych to dlaczego widze co drugi post twój?? Jednak wchodzisz i czytasz, piszesz i bronisz sie jak mozesz. Ja na twoim miejscu nie odzywalbym sie wcale ze tibiaGG i MC to fake- niktby nawet nie zauwazyl. A móglbys sie przyznac na poczatku dla wlasnego spokoju i miec z glowy komentarze ze jestes kretynem, noobem itp. bo wszyscy pisza to nie dlatego ze uzywasz tych programów, ale dlatego ze wykrecasz sie jak mozesz aby nie ujawnic prawdy. Co prawda mozna tak zrobic, to zaden problem ( przynajmniej jak dla mnie ) ale mi nie chcialoby sie tak fake'owac zdjecia. To chyba tyle ....

P.S. teraz slowa krytyki od autora jaki to jestem niedobry i o czym to ja pisze Kazdego tak z blotem mieszasz który zle o tobie pisze ( naucz sie przyjmowac krytyke ze spokojem a nie byc ciagle nabuzowanym, gwarantuje ci ze gdybys ty nie zaczal, nie zaczeliby inni ).

Ostatnio edytowany przez Nosfe Draconis - 06-03-2005 o 19:52.
Nosfe Draconis jest offline