Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2012, 12:52   #17773
heheczki.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 12 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fistt Pokaż post
No zobacz, mysle ze ty i heheczki tez gowno o nich wiecie, tyle co znacie sie z tego forum. A jedziecie im jakbyscie znali ich zyciorysy, dziwne prawda ?
Heheczki to zwykly forumowy flejmer, jest nikim i probuje ugrac marne punkciki poprzez wyzywanie innych.
Szczerze powiedziawszy, ludzi sie wlasnie ocenia na podstawie tego jak sie wypowiadaja, jakich slow uzywaja i co chca przekazac. Obserwuje od dluzszego czasu tą wasza klotnie i tak sobie mysle ze ty rushofa, dromek i ten heheczki to musicie byc wybitnymi debilami. Chociaz 'debil' to malo powiedziane, az brak slow na okreslenie was. Teraz mozesz sobie dawac ignory itp, ciesze sie ze jestem kolejna osoba ktora utozsamia cie z esencja debilstwa bezmozgi i analfabetyzmu
No i co jeszcze smieciu powiesz, arkbla s*****el zaczyna kozaczyc to myslisz ze mu na to pozwole ?

Piszesz o mnie jak bys mnie znal, wklejasz jakies gowna z innego forum i myslisz ze sie ktos tym przejmie, zapewne twoje przydupaski daly cynk zebys pomogl bo sobie nie radza

Jestes warty tyle co arkbla (smiec bez przyszlosci) i aran aka 500 lvl tibia zyciem, zapewne jestes ich ziomaskiem, ktory to pomaga gnebic innych.

Ze tak powiem chyba cie popierdolilo ze jestes w stanie mnie zdenerowac swoimi jebanymi postami lub co gorsza myslisz ze zripostujesz mnie i nie napisze nic, haha predzej to forum upadnie niz ja skoncze tu pisac.

@edit

Patrze sobie teraz twoje posty i widze ze robiles arkbli laske na stojaco juz wczesniej, tak wiec witaj na tym forum pierdolony koleszko arkbli, mam nadzieje ze bedziemy sie dobrze bawic.

Jesli juz wklejasz jakies posty z innego forum, ja rowniez chetnie bym to zrobil jak to arkbla zalil sie ze nie ma zycia (za kazdym razem jak o tym mysle to ubaw niesamowity), lecz tematu nie ma bo smiec arkbla pewnie kazal go usunac.

Ostatnio edytowany przez heheczki. - 03-05-2012 o 12:54.
heheczki. jest offline   Odpowiedz z Cytatem