Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2012, 16:39   #574
heheczki.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 12 2009

Domyślny

Sadzac po odpowiedzi barana i arkbli, juz jestem w 100% pewien ze jestescie dwoma pokurwami ktorym pokazac bledy i tak powiedza ze to nie blad.

Baran 3 lata temu podniecal sie dsm, teraz wysmiewa sie z innego wiec mu pokazalem co sam zrobil i udalo mi sie to, lecz oczywiscie dla ciebie to nie argument, a posty jakiegos pajaca, nie majace zupelnie nawiazania do tematu sa czyms zajebistym.

Ty jestes z domu dziecka arkbla, widac to po postach, czyli nienawisc do wszystkich i wlasnego kraju i po czynach, sam kiedys pisales post ze na ulicy rozjebales babce cos co sprzedawala, tylko dlatego ze chciala cos zarobic (i nie zaprzeczaj, bo sporo osob z tego mialo gruba beke, tak sie tym osmieszyles ze post usunales).

To tylko pokazuje ze ten lvl tibiowy jebie ci mozg, totalnie go ROZ*****A jak i baranowi.

Nie ma sensu juz dalej pisac i pokazywac wam jakimi pizdami i smieciami jestescie, bo wy tego i tak nie zrozumiecie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aran_gala Pokaż post
Niestety, ale nie jara mnie żadne dsm, mam na to wyjebane lamusku tak sam jak na całą grę.

.
Jara cie lvl i pro el0 meg4 hunty, kiedys rowniez jaral cie dsm.

Nie ma to miec wyjebane na cala gre, szczegolnie jesli sie siedzi po 5 godzin dziennie conajmniej, to juz jest twoja czesc zycia, i nawet jak by cie zrookowali do 200 lvla, to wpierdolil bys matce i ojcu i po tygodniu zaczal expic od nowa zeby jak najszyciej sie odbic.

Dla arkbli poza snem, ktory jest niezbedny doszla kolejna rzecz, expienie w tibi DZIEN W DZIEN, zeby byc pro el0 ziomeczkiem w tibi, bo juz nizej w rl niz on sie zejsc nie da.

Ostatnio edytowany przez heheczki. - 06-05-2012 o 16:46.
heheczki. jest offline   Odpowiedz z Cytatem