Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czarny
@Arkbla
Szczerze, wróciłem do gry po 2 latach, malex którego znasz sam wciągnął mnie do pigów. I okazuje się że na dzień dobry aran z którym nigdy nie miałem styczności jedzie po osobach których nie zna. Nie chodzi tu tylko o mnie ale o innych graczy będących w pigach.
Wracając do tego co napisałeś że nie da się dogadać z pl...
Praktycznie w tym samym momencie wbijam z tobą na banute i pytam czy zajmujesz poziom '0' (Bo równie dobrze mogłeś być w drodze na -)...
Sam wiesz jaka była twoja odpowiedź.
Mówisz że z niektórymi nie da się dogadać, że br'y są lepsze i masz racje.
Dla czego np. MW tworzy taką silną gildie? Dla czego od początku mojej gry w tibie Polacy zazwyczaj 'dostawali po dupie'?
Śmiem twierdzić, że najlepszy nasz okres na tym świecie był za czasów 1wszych ownerów Sabulusa, Aloiza, Kosi lorda itp... Gdy gral Ghinx, Nee-nee, czy Zeus of pacera...
Nie wiem czy ktokolwiek będzie kojarzył te osoby...
Kontynuując, powiedz mi proszę dla czego mówisz że Polacy są be, a sami zachowujecie się identycznie.
Od razu mowie... Nie popieram niektórych zachowań pigów, ale powiedzcie mi jaki jest sens w tym wszystkim...
O aranie nawet nie dyskutuje bo po tym co pisze widać jaki jest.
Ostatnio ktoś (nie wiem czy nie ty) napisał na forum pacery, że da się poznać człowieka po tym co pisze i jak to robi i to jest prawda...
Ciebie do tej pory uważałem za kogoś z kim można się dogadać po mimo tego że pigi mają z wami spór...
Jak możesz odpowiedz na jeszcze 1 pytanie:
Co daje Ci to, że wbijacie sie na ludzi, który są Boga winni tego że Ty, Dromek, Rusha, Aran czy ktoś inny spięliście się o itema, respa czy kilka zdań?
Przypomnijmy że to ma być tylko gra... Gra się w to dla relaksu, zabicia czasu, odpoczynku.
Co zabawnego jest w tym że wbijesz do gry i albo po kimś pojedziesz, pokażesz że jesteś kox, albo pójdziesz na respa i ktoś pojedzie po tobie?
Pzdr.
|
Nie zyje w zgodzie z glownymi czlonkami waszej gildi (maskarada dromek rushofa envim drapek), mimo to kiedys nie mialem nic przeciwko innym, ale jak zaczely sie wyzwiska pod moim adresem na castach, zmienilem zdanie. Teraz pierdole ich wszystkich po calosci. 3/4 obecnych czlonkow flying pigsow nie rozmawialo nigdy ze mna, a bazuja na opinii tych idiotow. Co do malexiza, fakt on wydawal sie spoko, idzie z nim porozmawiac. Widze ze ty tez jestes w miare normalny, mam nadzieje ze nastepnym razem dogadamy sie na respie.
@Maskarada
Utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu, ze jestes wiekszym kretynem niz rushofa czy dromek, ktorzy przynajmniej probuja uzywajac jakis argumentow w rozmowie na forum, ty za to zachowujesz sie jak 13latek ktorego kolega faulowal na boisku;/ Czuje ze musze sie spierac z coraz bardziej odmozdzonymi oszolomami;/
@Silsar
Nie bede nawet czytal tych bzdur, jestes tak nudny jak flaki z olejem. Lepiej doczep sie kogos z wlasnego otoczenia. Aaaaa, zapomnialem, nie mozesz;/ Ty poza internetowymi forami nie znasz nikogo, no tak:<
Rychlej smierci zycze.