Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2012, 20:11   #17813
ArkblaHartessonPacera
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 01 2012

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 402
Skille: 119/93
Poziom mag.: 31
Domyślny

@ Rushofa
Ty durniu sie nie odzywaj, leje na twoje tlumaczenie anarchii wziete z wikipedii ktora jest chuja warta tak samo jak ty.

@ camperek1
Wspominasz mi tutaj o rotmistrzu Pileckim? Ok, ja tez moge wymienic z nazwiska paru dzialaczy komunistyczych internowanych lub rozstrzelanych za działalnosc lewicową w latach 1919-1921 Nie musze chyba sie rozpisywac na temat osobnikow podobnych do owego "bohatera" ktory ci sie tak spodobal. Mam swoje przekonania i nie zmienie ich bo jakis duren bedzie mnie wyzywal i zasypywal stekiem bzdur ktorych nakladli mu w szkole, telewizji. To oczywiste ze takich pajacow bez wlasnego zdania jest multum. Wszechobecna nagonka na prawdziwych socjalistow trwa od poczatku tejze ideologii. Nie wszystkim pasuje to ze kazdy jest kazdemu rowny i socjalizm nie dazy do imperializmu. Ale z kim tu rozmawiac? Z jakims dzieciaczkiem ktory ma zatruty umysl przez pseudo patriotow uczacych w szkolach, piszacych artykuly i prowadzacych programy w telewizji ?:\ Narazie.

@ Ufocznik
Narodowy socjalizm, czyli inaczej nazizm lub faszyzm jak kto woli to prawica, uwierz. Owy system skupial w sobie wiecej ku nacjonalizmowi niz socjalizmowi. Chocby dązenia imperialistyczne, podzialy itd konca nie widac.
W socjalizmie nie ma podzialow na tle narodowosciowym, pochodzeniowym kazdy jest taki sam, czy to zyd czy rumun czy polak czy ruski. W faszystowskich niemczech "rzadzila" rasa panow, polak w rzeszy byl tzw karaluchem, zyd byl "podczlowiekiem". Czy to takie trudne do zrozumienia? Chyba podalem najprostszy przyklad...
Anyway. Gratuluje ci ze zalapales cos na wykladach z logikii, pewnie studiujesz ekonomie na pwsz w pile ta?

Ostatnio edytowany przez ArkblaHartessonPacera - 04-06-2012 o 20:12.
ArkblaHartessonPacera jest offline   Odpowiedz z Cytatem