Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2012, 17:37   #23
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire Pokaż post
Pietras, jeśli już faktycznie jesteś w posiadaniu jakiś rewelacyjnych odkryć, przedstawianie ich na tym forum po krokach żeby budować napięcie jest z góry skazane na niepowodzenie. Zbierz sobie grupę ludzi którzy też lubią odkrywanie zagadek i rób to z nimi, albo załóż jakieś własne forum dla tych celów. Tutaj będziesz narażony na ataki tego typu ufoczników którzy jak hiszpańska inkwizycja wytłumaczą Ci że czarne jest białe a jak nie patrz punkt wyżej, bo mają jakieś urazy na bliżej nieokreślonym tle i muszą się uzewnętrzniać w tematach takich jak ten.

Czy 469 ma rozwiązanie czy nie Twoje prawo go poszukiwać. A kombinujesz nieźle.

Ja też lubię "odkrywanie zagadek" i właśnie dlatego rażą mnie głupoty, które ten klaun tu wypisuje (o ściemach, że niby zrobił winged helmet quest, już nawet nie wspominam).
On tu nie zamieści żadnego odkrycia, nie dlatego, że nie chce się tym dzielić, tylko dlatego, że go nie ma. I nie będzie miał. I jak do tej pory to ja cały czas muszę tłumaczyć, że białe nie jest czarne. Zapewne nie widziałeś jego poprzednich tematów na tym forum, a szkoda.
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem