Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2012, 21:17   #41
Hubertoo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 07 2007

Domyślny

Tok myślenia "kiedyś wypadał" działa w taki sposób, że na mainie obok Minotaurów w kilku miejscach respi się Orc Warrior, z którego owy dagger leci. Ktoś puścił plotkę, że leciał kiedyś z minosa. Gracze nie pamiętają dokładnie czasu, kiedy go zlocili i twierdzą, że na mainie wypadł im z minotaura, a tak naprawdę wypadł im on z Orc Warriora, który się respi zaraz obok. Wszystkie przedmioty, które są tzw. "tajemnicze" są jedynie wynikiem bugu na antice. Szkoda tracić czas na odkrywanie tajemnic rooka, bo cipsoft zwyczajnie przygotował jedną ścieżkę wychodzenia z tej wyspy, ścieżką tą jest tutorial. Sugeruje to, że nic tajemniczego na rooku nie ma. Ja mogę powiedzieć, że kiedyś z rotworma poleciał mi orshabaal brain ale to było dawno i będzie to równie wiarygodne jak z tym daggerem, także nie ma sensu dalej spamować postami typu "mój kolega miał", czy "wyloociłem 10 lat temu", bo to się mija z celem. Żeby coś udowodnić nie trzeba pisać na forum, tylko trzeba iść w świat, popytać graczy i jak ktoś takie coś ma to udokumentować to screanem i wrzucić.

ps. obowiązek udowodnienia istnienia jakiejś rzeczy spoczywa na tym, który twierdzi, że owa rzecz istnieje, nigdy na odwrót.
Hubertoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.