No to weź potraktuj to jako "ciekawostke" tak jak napisałeś, a resztę zostaw dla siebie.
Napisałem, że temat będzie regularnie odświeżany, wiem, że są tam gafy bo pewne słowa tłumaczyłem na szybko. Jak chcesz się popisać to sam coś napisz "ciekawego" a nie zbyt pochopnie oceniasz temat który w dalszym ciągu jest rozwijany.
Tak wiem o tym, że Duengon to lochy, ale doskonale wiesz, że lochy na ogół znajdują się w podziemiach, komnatach. Nie chce mi się tego tłumaczyć aż tak szczegółowo. Założę się, że wielu ludzi którzy przeczytali ten temat nie wnikali aż tak głęboko, a doskonale wiedzieli co mam na myśli.
Cytuj:
Nie, i proszę nie patrzeć na moją datę dołączenia na forum, gdyż mam tutaj konto z czasów 2004/05, ale niestety email został zapomniany i nie logowałem się już tutaj dłuższy czas
|
Nie przyszło mi to nawet do głowy, żeby oglądać czyjąś datę dołączenia na forum. Niestety przeceniłeś się, a to dlatego, że nie interesują mnie ludzie, którzy do wątku nie wnoszą nic pozytywnego i offtopują. Zamiast skoncentrować się na temacie Ty bardziej uderzasz w moją osobistość, która nie ma z tym nic do rzeczy.
Na koniec dodam ostatnie słowa, które widocznie nie wyjaśniły to co mam na myśli:
Ciąg dalszy nastąpi ze względu na ograniczony czas musiałem przerwać post. Temat zmodyfikuję i wkrótce dokończę go...
Prześpij się z tymi słowami, a zrozumiesz dlaczego niektóre rzeczy przetłumaczam na szybko.
Ps. Życzę umiejętności czytania ze zrozumieniem (Wymagania: Facc i nieco inteligencji).