Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2012, 14:53   #29
spupl
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 08 2012

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pietras_Askara Pokaż post
Napisałem, że temat będzie regularnie odświeżany, wiem, że są tam gafy bo pewne słowa tłumaczyłem na szybko.
To nie pisz szybko, tylko wolno, wyraźnie i zrozumiale, bo w sumie nic ten post nowego nie wnosi, poza losowymi screenami z gry.

Cytuj:
Nie przyszło mi to nawet do głowy, żeby oglądać czyjąś datę dołączenia na forum. Niestety przeceniłeś się, a to dlatego, że nie interesują mnie ludzie, którzy do wątku nie wnoszą nic pozytywnego i offtopują.
Mówisz, że nie patrzysz, tak? Skoro już napisałeś, że nic nie wnoszę do tematu, równie dobrze może to wróżyć temu, że spojrzałeś na moją wczesną datę dołączenia do forum.
Owszem poprawa tłumaczenia jest jak najbardziej na miejscu, gdyż błędne translate'y robią nie potrzebne zamieszanie i wprowadzają graczy w błąd.

Cytuj:
Zamiast skoncentrować się na temacie Ty bardziej uderzasz w moją osobistość, która nie ma z tym nic do rzeczy.
Jak wspomniałem wyżej, "Twoja osobistość" ma znaczenie. Chcesz żebym coś wniósł? Spróbuj skorzystać z tego, jeśli oczywiście potrafisz:

Próbowałem kiedyś tym "łamać/deszyfrować".

Cytuj:
Ps. Życzę umiejętności czytania ze zrozumieniem (Wymagania: Facc i nieco inteligencji).
Ja życzę poprawnego tłumaczenia z angielskiego na polski, a później branie się za "469".
spupl jest offline   Odpowiedz z Cytatem