Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gierasmarcin
WItam, jak wszyscy tutaj zastanawiam sie gdzie expic.
Moje dane:
Profesja: Paladyn
LVL:54
Skille: 84 distance, 71 shiedling
Eq: demon helmet, paladin armor, golden legs, boh, demon shield
Świat: Luminera non-pvp
Facc
Szukam miejscowki z duzym expem i kasa. Głównie liczy sie kasa.
|
Proponował bym Ci skoczyć na Of'a. Mało gp z nich leci ale dużo halberdów i innych "dupereli" do sprzedania u baxtera które przynoszą duże dochody. Najlepiej wziąć throwing stary bo są lekkie i więcej ich uniesiesz i dłużej poexpisz i więcej uniesiesz

. nie shcodź tylko na -2 do pomieszczenia prowadzącego do questa bo możesz paść na combo a resztę ubijesz bez problemów. powodzenia ;D
--- Qqrydziany_chrupek dodał 9 minut i 15 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zaot
Lvl: 38
Mlvl: 37
EQ: hat of the mad, blue legs, scarf, focus cape, spellbook of enlightenment, wand of starstorm, boh.
ACC: FACC
Serwer: Candia (non-pvp)
Miasto: Thais
|
Najlepiej by było jak byś przemęczył się na Dwarf Guardach(kopalnie obok kazz) lub Cyclopach (mountsternum+tomb/poh+slimy) do 42lvl a później Wand of Voodoo + icicle i na dragi

.
--- Qqrydziany_chrupek dodał 9 minut i 36 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dodoop
33 Pall Pacc
EQ : Pall arm / p legs / vamp shield / platinum amulet / bohy / c helm / rs'y
serv pvp enfo skill 70
chodzi o szybki exp najlepiej na + lub na 0 mile widziane potwory z ktorych czasami spadnie wartosciowy item , wtedy ciekawiej sie expi
i dodatkowe pytanie od jakiego lvla / skilli mozna ladnie bic nightstalkery
|
Polecał bym mutated humany+raty czasem sb leci i towerka jakaś. Dobry exp i dużo kasy a jeśli nie to ewentualnie cyclopolis lub dwarfy na cormayi. niezbyt duża kasa ale exp niezły i skrzyneczka w mieście ktora nie wymaga postmana a jak Ci się pofarci to może dorwiesz terra bootsy ;D.
Co do tych nightstalkerów to ja biłem palkiem ze skilem 75 i lvl 47. Wiadomo dopóki mnie nie dopadł to było w miare ale bez szału ;]. Powodzenia
--- Qqrydziany_chrupek dodał 9 minut i 1 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GrykA
Elite Knight 111 lvl 81/78
Eq: avengel, mpa, zao legi, zao helmet, bohy/softy/drakeny
PACC
Potrzebuje dwóch porad.
1. Gdzie expic z edem, tak zebysmy oboje mieli fajny exp i niewielkie waste
2. Gdzie szybko nabic lvl z exori/exori gran z waste lub wychodzac na 0 poniewaz zostaly mi 12 dni pacca i chcialem to wykorzystac
Bardzo prosze o szybka odpowiedz 
Dzieki
|
1. Z edziem możesz skoczyć na Hellspawny.
2. Może dl poi? Z exori gran będzie ciekawie