Oczekiwałeś ode mnie, abym coś wrzucił do tematu, więc wrzucam Kod ASCII, który może "naprowadzić" Cię do "rozszyfrowania" tego "kodu".
Jak wspomniał vincent, mieszasz mnóstwo rzeczy. Również Ufocznik Ci to napisał, że nic nie wnosisz, a to są tylko "gdybania".
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pietras_Askara
Można domyśleć się, że A Prisoner to Goshnar, a skoro Goshnar nie żyje i napotykamy nawet jego własny grób pod domem nekromanty (czyli jego)
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire
1 - grób Goshnara nie znajduje się pod domem necromanty, tylko przy wejściu do Pits of Inferno
|
Tibia genesis się kłania i przeczytanie "od dechy do dechy", tego, co się tam znajduje. Nawet czegoś takiego nie wiedziałeś...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pietras_Askara
To wskazuje, że droga do zrozumienia sekretu matemagii prowadzi przez nielogiczne równania matematyczne jakie poznajemy z Paradox Tower Questu (dokładnie od niego).
|
Większej "bzdury" jaką ma powiązanie "matemagii" (wiem mowa o tej "terminologii" w grze przez dużo npców/mobów) z Tibią to ja nie widziałem...
Jest to nic innego jak połączenie iluzji z matematyką - np. używania mózgu jako kalkulatora.
Jeśli mowa o "matemagii", to może ktoś by zapytał o "kolor", jeden z questów wskazuje, że jest to dark blue, czyli ciemny niebieski/granatowy.
Cytuj:
Eclesius: I see. And what colour is 'Mathemagics for Dummies and Forgetful People'?
|