Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2013, 21:22   #6
mleczuskrk
Guest

Oczko Gdzie skillowac Knightem (Sword) najlepsze miejsce!

NAJLEPSZE MIEJSCE DO SKILLOWANIA*SWORD* KNIGHTEM W TIBII

Specjalnie zarejestrrowalem sie na forum zeby wam odpowiedziec gdzie najlepiej skillowac knightem tylko ze swordem dokladnie Knifem. Tabela Skillow zeby trenowac Knifem na full def. to od 40+. Jest tylko najlepsze miejsce gdzie nikt nie przychodzi ( bo nikt za wiele nie wie gdzie to jest )

Miejsce to jest na Polnocnym-Wschodzie od Carlin.
na rotwormach. Uwierzcie ze mam 14lvl a skille 63/64 i wcale nie jest zle. a jak mowicie ze Cyclopy jakies N O O B Y zabijaja i sie nie potrzebnie Wkur... to dajcie se juz z nimi spokoj !

To samo ze slimami po pierwsze za duze koszty i jak znow mowicie ze jest zbyt uciazliwe :/ Dlatego radze wam isc tam gdzie ja!

Zabijajac Rotworma macie juz kolejnego i tak w kolko. Po tym miejscu macie duzo czasu dla siebie itp Mozecie byc ciagle WTF i nie musicie sie patrzec na ekran jak sroka na jeb.....

Ja skilluje tam ciagle i nie narzekam nie ma nikogo . to miejsce to najlepsze miejsce do skillowania nawet na 40lvl ! (Na swiecie Guardia zobaczylem na wlasne oczy i trenowal od nocy do rana ) Sam tam niestety chcialem. bylo to 2 lata temu. Od tamtej pory nie ma tam nikogo.... Jezeli ktos bedzie mial problem z dojsciem tam i checia tam poskillowania czy chociazby zobaczenia sobie miejsca wysle fote mapy z dojsciem i ze swoim screenem w ktorym miejscu stanac by bylo w 100% dobrze. Wysylac na adres e-mail ([email protected])

Naprawde polecam
  Odpowiedz z Cytatem