Cóż, po długiej przerwie, mam kilka zdjęć tak jak mówiłem, dochodząc do celu, jaki Sobie postawiłem. Odkopuje go, ponieważ uważam, że mogę, w końcu to mój temat, fotki mało ciekawe, bo tylko adv. Ale cel spełniony. Kto chętny pograć, zapraszam śmiało. Zawsze mile widziane nowe mordy do pogadania i huncenia czegoś for 4. No to co, popatrzcie Sobie na nudy i wpadać pograć coś
90siątka, zdobyta podczas gry na facc arenie
Tutaj już na pacc arenie, dokładnie skałki na Zao - 91.
Pozwiedzałem trochę, nie wiem czy tylko mi się tak wydaje, ale zdecydowanie osłabili golemy pod względem loota - 92.
Fenrock dl, bardzo lubię to miejsce, tylko kurcze, często zajęte i denerwujące jest to bieganie, by dowiedzieć się, że zajęte jeszcze na 3h - 93.
Teraz jakieś kolory, ogólnie moje ulubione miejsce, ale jak w przypadku wyższym, często zajęte, co frustruje, no ale niestety - 94.
Teraz z innej beczki, chciałem zamek odblokowac, lecz nie mam osób by mi w tym pomogli, postanowiłem polatać po Wilkołakach - 95.
I zaczyna się.. Spawam już lodem, frostami i wszystkim co zimne, Okolnir.. Tak mi się przejadły te monstra, że więcej tam nie polece - 96.
Tak wyżej - 97.
Odmiana na skałkach, lecz na ironie poziom zdobyty na lodowych

- 98.
Haha, wszystko zajęte więc nie miałem wyjścia - 99!
Całkowita odmiana, w końcu się skusiłem na Gray Island, Hive. Nie wiem jak Wy, ale u mnie był tutaj soczysty proficik, Ładnie pieniądze spadają jak i klejnoty oraz syf do sprzedaży z potworów, polecam! I tutaj właśnie dobiłem pierwszą w życiu seteczke! Wiele przerw, barku chęci niekiedy, ale udało się - 100!
Serdeczne pozdrowienia dla Ruxusa, Ku Chwale, Velsisa, Dagia Alyok, że pamiętali o mnie po przerwie i dotrzymywali mi towarzystwa, chociaż.. dalej to robią.
Również pozdrawiam Vailanus, który okazał się naprawdę w porządku ziomeczkiem, w sumie, to on cały czas dotrzymywał mi towarzystwa, doradzał i pomagał!
Czekam na komentarze! Pisać w grze jak i na forum, zgadamy się na coś zawsze

.
Pozdrawiam, niebawem kolejne nudy! Cya!
@edit. widze, że to forum umarło na dobre..