Co w trawie piszczy?
Witam. Ostatnimi czasy przez własną głupotę o moich passach dowiedziały się osoby 3. Zalogowałem się na "prawie" oficjalnej stronie. (prawie oznacza że różniła się literką w adresie :/). Pogodziłem się ze stratą rzeczy i po 2 krotnej zmianie hasła i kilku skanach systemu różnymi programami grałem dalej, ponieważ nic mi nie wykryło. Po 2-3 dniach loguję się na konto i uwaga, uwaga... nie mam itemów ! Jako że jest to gra to nie przeżywam tego ale mam jedno zaje***biście ważne pytanie. Czy oni mając mój tylko i wyłącznie login mogli z powrotem wejść na konto, czy mam na swoim Stefanie (tak ma na imię mój komputer) keyloggera. Żadne inne konta JESZCZE nie ucierpiały, ale strasznie się boję o moje e-maile oraz konto w wowie i steamie. Ocenie sytuacje i podpowiedzcie co zrobić, grać dalej beztrosko czy jakiś formacik zrobić.
PS: Używałem anty-virusa od microsoftu (essential albo coś takiego, wydaje mi się że dobry) oraz Spybota S&D
PS2: Nic z podrabianej strony nie pokazało mi się w pobranych albo coś ten teges
Ostatnio edytowany przez Nesnight - 19-03-2013 o 14:29.
|