Temat: Gildia Last Hope Menera
Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2013, 02:34   #140
Shre
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2009
Lokacja: Pomorze

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shre Farin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Hope
Świat: Menera
Poziom: 001
Skille: 00 / 00
Poziom mag.: \o
Domyślny :)

Jednak pamiętam hasło huhu
Więc.. Widzę powoli wszystko pada ;/
Ja niestety już nie wrócę
Pasy moje posiadał fishman który chyba też już zgubił do riko.. xd
Co tu by powiedzieć.. Super mi się grało z Wami ) Pragnę podziękować! Byliśmy zgraną paczką ) ostatnio z Wojtkiem wspominaliśmy stare czasy jak to było, nie wiem czy pamiętacie jak byliśmy top gildia menery ^^ przed Nami stał tylko infernal team
Nie żałuję gry z Wami, była to dla mnie przyjemność
Myślę że mój czas minął Może kiedyś wrócę
Póki co narazie mam dziewczynę, mam dalsze plany takie jak założenie rodzinki, wybudować dom Może utworzę konto ale wątpię żebym już grał na dłuższą metę
Pogrywam za to z Wojtkiem w WOW'a na prywatnym serwie, gramy już tam jakieś hmm 1-2 lata około. Powiem Wam że przyjemnie się pogrywa szkoda trochę że sami tak z zaufaniem gramy.. ale co tam
Prywatny serwer więc darmowy

Muszę zrobić zdjantka mojego samochodziku naprawę chciałbym się pochwalić ale nie mam fotek tutaj teraz (Mazda 6 z rejestracją G2 Tadek )

W razie pytań, czego kolwiek podaje Facebooka
https://www.facebook.com/tadeusz.ols...94?ref=tn_tnmn

Wpadnijcie na Wowa, ciężko się odzwyczaić Wam będzie ale rozumiem, sam to przechodziłem
Ciężko było na początku opuszczać Was Ale niestety nagle musiałem podjąć szybką decyzję
Mam nadzieję że się odezwiecie, no zrobię konto niech Wam będzie ale to tylko tyle by było myślę

MIŁEGO !!!!

--- Shre dodał 1 minut i 36 sekund później ---

Miałem format, dawno dawno temu, wszystkie ss, wszystko potraciłem więc muszą Wam wystarczyć tylko te foty co mam dodane

Mam nadzieję że dobrą pamiątkę zachowałem po Sobie

Mam nadzieję że nie zapomnicie o Mnie, Wojtku i dobrze Nas wspominacie

Ostatnio edytowany przez Shre - 06-05-2013 o 02:34. Powód: Automerged Doublepost
Shre jest offline   Odpowiedz z Cytatem