Ja mam podobny problem co kolega. Wygląda to w ten sposób, że expie sobie elegancko i nagle np. postać nie idzie mi regularnie tylko na chwile stanie, teraz juz nie ale np. gdy mialem nizszy lvl bylo to upierdliwe przy expieniu na gsach. Teraz sprawa wygląda tak, że potrafi mi ściąć tibie na około 5 sekund i nic nie widzę, 0 ruchu a potem mnie odcina i dostaje nagle cały dmg jaki powinienem otrzymac w tym czasie poty uzywane na ślepo podczas ściny normalnie działają ale jest to spore waste bo jak mnie goni pare mobow i wiem ze mnie dogonily to musze nimi spamowac... Dodam jeszcze, że gdy idę strzałkami i trafia mi się ta ścina.. to postać stoi, jednak gdy klikne na mini mapie i mi zetnie to postać cały czas się przemieszcza i widzę to przemieszczenie w momencie odcięcia się gry. Mam /neta 17 mb /procek 2,5 ghz/ 8 gb ramu/ 2 grafiki/windows 8 ( komp kupowany jakies 3 miesiące temu, więc raczej nie jest słaby. Sciągnąłem i zainstalowałęm również program leatrix latecy 3.0 ale problem nie przestał istnieć.
|