Zobacz pojedynczy post
stary 07-03-2005, 17:18   #59
Bambuko
Użytkownik Forum
 
Bambuko's Avatar
 
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Wiek: 36

Posty: 2,212
Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hegemmon
Ja mma tostownicę taką co kwadratowe kromki przypieka po przekątnej co w efekcie daje trujkonty.
No właśnie, bo jest 'toster', czyli coś, gdzie wkładasz same kromki chleba, a potem ci wywala do góry i jest to o czym mówisz, wkładasz już z 'nadzieniem' i opieka całość, dając trójkąty. Ja mam taki jak ty, ale nie wiem jak to się fachowo nazywa..

RE DOWN:
Znaczy bo to jest tak, że na przykład ser jest lepszy w trójkątach - bo jest ładnie rozpuszczony i w ogóle kul. Ale właśnie takie rzeczy, których się nie podgrzewa, jak sałata czy cuś jest lepsze na wyskakujących.
__________________
.

Ostatnio edytowany przez Bambuko - 07-03-2005 o 17:43.
Bambuko jest offline   Odpowiedz z Cytatem