Nie moge zawiesc mojego starego wielbiciela Majena:
1. Sorcerer i druid tak samo zarabiaja na poczatku (HMM), po ostatnim update gdzie w czasie grupowego hunta praktycznie nie mozna urzywac summonow HMM bardzo ida w gore.
2. Sprzet dla druida tez nielada doradziles, najlzejszy kubrak i najciezszy helm w polaczeniu z jednaj z ciezszych tarczy.
Jak juz cos to:
Crown helmet, Blue robe, knight legs (crown nie oplaca sie kupowac), tarcza crown/vampire do tego fire sword + skull staff.
3. Idac na roty druidem bardziej oplaca sie zbierac tylko zloto zeby dluzej mozna zostac na huncie a nie wracac co 10 minut.
4. Moje najlepsze zyczenia w uciekaniu przed GS w niebieskim trybie, juz pomijajac fakt ze w tibi musi byc 2 stronna komunikacja, czyli jesli ty masz laga to postac tez wolniej idzie, przy disconect przestaje atakowac, itp.
5. Paladyni maja tyle kasy bo wiekszosc nawet tych na 40+ lvl gania dalej w plate armor czy czasem k armor ktory znalezli w GS, ich jedyne wydatki to strzaly/bolty + czasem jakies pojedyncze UH.
Jeszcze sie pochwale na temat malego zwyciestwa rycerzy nad paladynami:
Otoz dzisiaj z kolega robilismy wyscigi na 15k do 44 lvl (on royal, ja elite).
Na poczatek on sie wybil do przodu bo mi dosyc dlugo zajelo dostanie sie do dwarf guardow (full spawn na soldierach).
Jak juz doszedlem do guardow to zaczelismy sie zrownywac (on 11k do lvl, ja 15k).
Przez caly czas minimalnie go doganialem, ale za wolno, gdy w koncu sie koledze bolty skonczyly sie na 1k przed advance (ja w tym momecie bylem ok 700 exp do tylu) wygrana po stronie knighta byla sprawa formalnosci.
W czasie tych szalonych zawodow trwajacych ~35 minut ja urzylem 8 minut ze sword ring i 14 UH, mane na exori.
Kolega 500 boltow, ok 5 run HMM, cala mane, kilka UH (nie wiem dokladnie ile).
Loot z mojej strony 3800 w gratach z dwafwow, ze strony kolegi 5999 (zartowal ze ma prawie 3 plecaki zlota) (chwalil sie ze bardzo duzo steel helmet wypadlo).
Ps.
Zwykle robimy to troche bardziej ekonomicznie, ale tym razem byly to wyscigi bez oszczedzania na kosztach.