Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2005, 16:33   #1
kemotk2000
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kolacja?

Domyślny "Niebezpieczna" aukcja na Allegro..

Witam,
Szczerze mówiąc, nie wiem do jakiego działu to wkleić..

Przeglądając Allegro trafiłem na aukcję (link podam pod koniec, żeby teraz nikt nie kliknął ), w której koleś ogłasza coś absurdalnego -za 200 zł sprzeda sprzęt za 8000k (8 mln gp..). W aukcji nie ma żadnych informacji, jest link do www.tibia.pl (/ekwipunek.jpg). Od razu wiedziałem, że to przekierowanie więc użyłem starego kompa "ciapka" (stary juz komp, Tibie mam na nowszym.) i kliknąłem w link. Faktycznie, nastąpiło przekierownaie do prywatnej strony (w domenie republiki). Zamknąłem przeglądarkę, zanim strona się otworzyła, ale Norton i tak napisał, że wykrył i usunął wirusa z cookies.. To chyba keylogger oczywiście. Podaję link do aukcji, ale lepiej bądźcie ostrożni:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44489211

Pozdrawiam.
ja tam bardzo czensto trenuje to jest swietne miejsce dam ci troche dokladniejsze wskazuwki na takim cypelku poszukaj ogniska kture sie nie pali taki krong malyh kamczkuw ic nadul powinny zaatakowac cie 4 pajonki skrenc w prawo zaatakujom cie 4 trujonce pajonki idz dalej i porozglondaj sie trohe i znajdziesz zkopanom dziure ( musisz miec lpate, i line zeby wyjsc)
kemotk2000 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.