Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2005, 17:57   #21
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uncle Warrior
Ale wiesz, oni myślą, że są 1337, że są kimś za***istym jak powiedzą, że piją piwo czy coś w tym stylu ;d To samo idzie za klnięciem Pozerstwo i tyle trzeba ignorować chyba, że ktoś uważa to za dobry moment do zjechania kogoś tak też można
Ja nie pije... jedynie herbate ;P
Z tego mam rozumieć: "Nie znam żadnego z tych 12 latków, nie wiem jakie mają oceny. co robią, ale są pozerami i gówniarzami, trzeba takich ignorować"?

@Topic
Myślcie sobie, że jestem pozerem, ale przy okazjach z kumplami lubię wypić jakiegoś małego dębowego or something, co dzdaża się bardzo żadko, i to nie dlatego, ze czuję się gorszy, gdybym się czuł gorszy piłbym przy każdej okazji o papierosach już nie wspominając(oczywiście nie palę). Czy jak pieprzony 12 latek napisze, że ma kaca to znaczy, że to pozerstwo? A jeżeli na prawdę ma i ma w dupie komentarze od "dojrzałych" 13 latków, którzy im napiszą, że są gówniarzami? Ja jestem głupim 12 letnim gówniarzem. O dziwo jako jeden z niewielu takich mam umiar i nie czuję się gorszy kiedys starsi kumple piją jakieś świnstwo...
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.