Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uncle Warrior
O ocenach nic nie wspomniałem bo mnie to nei obchodzi, ale tak uważam, że ktoś kto mówi, że pije alkohol w wieku 12 lat to to mnie śmieszy i nie uwierze czyt. biorę to jako pozerstwo ;d Po drugie 'co robia...' to wiem bo właśnie mówią, że piją.
|
No ja lubię małe piwko z kumplami od czasu do czasu, ale to nie musi znaczyć, że kłamie, chce się popisać i jestem gówniarezm. A tak odbiera to większość "dojżalszych". To dość smutne po prostu, powinienem kłamać?
Cytuj:
Nie jestem wystarczająco dojrzały żeby pouczać kogoś czy picie jest dobre czy nie, od tego są rodzice.. napisałem co o tym myślę nikogo także nie nazwałem gówniarzem ;>
|
W tym wszystkim chodzi o umiar, nich i się napije, byle by wiedział kiedy przestać...
Cytuj:
Eee... chyba nawet nikt nie wspomniał, że akurat Ty pijesz 
|
Ale Shanowi chodziło zapewne o to, że 12,11 latkowie są z góry kłamcami miejącymi nadzieję, że nie są gorsi. Ja odniosłem (+/-) takie wrażenie po przeczytaniu postu Hoomika. Zactyuję:
Cytuj:
ja *******e, 12-latki mowia jakie maja ulubione piwo -.- Ja bym do waszych postow wprowadzil mala poprawke: nie mowicie o swoich ulubionych piwach, tylko o tych, ktore MOGA BYC waszymi ulubionymi za jakies 3 lata... bo nie wierze, zeby ktorykolwiek z was mial stycznosc z tym trunkiem, chyba ze przez przypadek...
|
.