Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2005, 20:33   #39
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Imię: Raititute
Profesja: Elite Knight
Gildia: Satanica
Świat: Astera
Kajulec ma numer GG 2445317
Domyślny

Jesli chodzi o alkohol, to nie mam nic przeciwko. To, ze pije to moja sprawa.. bede chcial, to bede pil.. Uncle Warrior, moze czesc sie 'popisuje', ale po co mialbym klamac? Jakbym nie pil, to bym nie pisal.. a poza tym temat jest bez sensu.. bo i tak malo kto pisze o ulubionych piwach, tylko robi sie dyskusja na temat "12-13 letni pozerzy, ktorzy pisza, ze pija piwo..)

@Down:
12 lat to 6 klasa.. mi tez bylo ciezko sobie to wyobrazic.. wiekszosc ludzi 'zaczyna' pic w wieku 13 lat.. bo gimnazjum, to sie jest doroslym i wogole.. (tak im sie zdaje!) Pieerwszy moj alkohol to byl bodaj w listopadzie. Walnelismy wtedy cwiartke przed dyskoteka.. pozniej bylo pol litra.. pilismy jakies pol litra (wodki) co piatek.. czasami byly przerwy.. a w ten piatek kumpel przynosi 0,7.. nie pisze tego, zeby niby pokazac, jaki to ja 'men' jestem.. po alkoholu jest fajnie i 'lubimy' pic.. mozna sie na moment wyluzowac i zapomniec o problemach.. gorzej jest w domu, bo czlowiek zaglebia sie w swoich myslach i te problemy wyrastaja na jeszcez wieksze..

retired/retarded

Ostatnio edytowany przez Kajulec - 08-03-2005 o 20:42.
Kajulec jest offline   Odpowiedz z Cytatem