Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2005, 21:13   #20
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Averus
Jeżeli nie słyszałeś o tej sprawie z keyloggami w rec. to nie jesteś winny, bo była to pewnie bzdura, acz moze prawdziwa, chodziło o jeden filmik, sam niewiem jak tam by mógł byc keylogg. Wybaczcie jestem wściekły, ale zapewniam, że nie używałem nic poza TibiCAM i na 100% mam keya z jakiegos niby filmiku(czasem jakiś nie działa, może któryś nie działał bo to wcale nie był film), zresztą kto to wie, może kiedyś zrobiłem cos głupiego i nie pamietam... Pewnie kiedys nie zwróciłem uwagi na coś... Nieważne, nie mam postaci...
Słyszałem i to bardzo dużo gdyż autor tematu znalazł keyloggera w filmiku, który został nagrany przez mojego kumpla a na forum był dodany przeze mnie i ja go udostępniałem innym. Dany filmik miał normalnie odtwarzać film a keyloggera instalować jako bonus (więc twoje filmiki niedziałające odpadają). Chodziło o filmik z Annihilatora robionego przez Harrego Marrego na Securze. Autor tematu po tym jak został wysmiany przez kilkanaście (kilkadziesiąt ?) osób nagle stwierdził, że się POMYLIŁ i w tym filmiku nie ma keyloggera. Plik został wysłany do MKS i oni go również sprawdzili i zgadnij co ? To jest zwykły plik binarny. Jak narazie nadal uważam, że keylogger w .rec to mit aż ktoś tego nie udowodni.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem