Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2005, 08:17   #30
Krzywy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Dzierżoniów DDZ :P

Krzywy ma numer GG 3300615
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asieks
1)
Aww wszyscy podaja sie za znawców chociaz pewnie ich sorc nie doczekal togo 30-40 lvla : P
Ol i Of 100% leprze...wystarczy ze masz lvl odpowiedni do ucieczki przed Zerem tzn. biegoasz szybciej od niego na Ol i Of nie ma nic szybszego.
POzatym bierzesz GfB i Explo i wymiatasz, pojedyncze zerki z Hmm (nie maja duzo defa)Lidery Explo a jakbys nie czul sie pewnie walnij raz z Sd exp leci zaskakujaco szybko.W porównaniu do kopalni...masz za cienki lvl stracisz mnóstwo Hmm zanim odrobisz je z Loota (a kto powiedzial ze ci cos wypadnie scalkami nie odrobisz)Guardy maja duzo Hp i jak ich wyleci z 3-4 to nie wiem czy MOnk to przetrzyma, i nie wiem co to za sztuka zabijac je Summonami 1 za malo 2 za duzo 170 : 2 =85 tylko trzeba sie liczyc przy blokowaniu ze przy szybkim respie nie ma jak czesto uciec gdy przyjda z 2 stron.
POzatym EXpi sie by zdobywac lvl a nie huncic tak zeby sie wam zwrócilo...na 30-40lvl jest to praktycznie niemozliwe by zwrócilo sie z nawiaska wydana kasa na Hmm,zwróci sie 1 BP moze połowa z zakupionych.
Bije sie lvl i na Questy

Zycze Ci powodzenia 30-40 lvl magiem na OF (samemu)
Jezeli idzie do kopalni i stawia monka/monki to chyba po to zeby byl loot a nie exp, z wlasnego doswiadczenia wiem, ze magiem na 30lvl (z okolo 40mlvl) z uderzenia 2 razy z hmm w guarda dostawalem okolo 80-100 expa, reszte oczywiscie bily monki. Magiem na 40lvl (49mlvl) na 2 strzaly strzaly z hmm 100-140 expa, reszte monki. Jeszcze jedno sila magii zalezy od mlvl, a skad wiesz ze on nie ma np. 50 . Wg mnie na 28lvl radzilby sobie w kopalni. Czy by sie zwracalo?? To zalezy od szczescia (czasem w 10 minut wypadna 3 steel helmety, a czasem 1 w 1h). Jezeli ma sie malo hmm, mozna nawet nie bic z hmm a i tak bedzie te 85 expa. Jesli ktos zna dobrze miejsca spawnow, to na pewno sobie poradzi. Oczywiscie najciezszy poczatek (ale od czego jest gfb), potem to juz "bulka z maslem"
Ja robilem tak bralem okolo 6-8 plecakow hmm (polowe robilem sam, polowe qpuwalem) i jezeli bylem z monkami w 80% przypadkow wychodzilem na "+".
@Asieks Jestem ciekaw czy Twoj sorc ma 30-40 lvl.

O.S.T.R. .......
Krzywy jest offline   Odpowiedz z Cytatem