Temat: Foty od Burna
Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2004, 16:40   #34
chronic
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 09 2003

chronic ma numer GG 5104454
Domyślny

Boshe...
Niewiem czy mi wolno ale wytlumacze jak tam dojsc itd a jesli nie to prosze skasowac tego posta.

TE MIEJSCE ISTNIEJE NAPRAWDE

Jesli chcesz sie tam dostac to bedziesz POTRZEBOWAL:
-destroy field rune (DF)
-shovel (lopata)
-lvl 25+? (lewel)
-rope (lina)

Idzie sie na poh (plains of havoc) i trzeba sie dostac w miejsce zwanym cmentarz, jesli nie wiesz gdzie to jest to znajdz na jakiejs mapce moze bedzie napisane a jesli nie to popytaj sie ludzi w grze. Gdy juz jestes na cmentarzu (po wybisciu wszystkiego co sie rusza, nie trzeba zabijac tego ale ja bym zabil ) trzeba runem DF zniszczyc EF (energy field - pole energii) na pierwszym z grobow od polnocy... potem otworz dziure shovel'em i wejdz UWAGA!!! sa tu potwory (stad wymagany lvl 25+ wedlug mnie poniewaz malo jest tam miejsca i np lvl 20 sobie tam raczej nie poradzi, mozna tam spotkac z 7ds'ow (demon skeleton) duzo skeletonow i ghuli. potem idz na polnoc i wejdz do gory uzywajac rope. Wybij wszystkie potwory i idz na gore tam gdzies powinien byc klucz (juz niepamietam gdzie dokladnie) wroc sie na parter i otworz drzwi, wejdz do deleporta i JUZ!!! ... uzywajac nastepnego teleporta widocznego na ss (screenshoot) - pojawisz sie powyzej miejsca z cyklopami.
TO WSZYSTKO, mam nadzieje ze juz nie bede musial dawac takiego opisu dla noobow i, ze kazdy to przeczyta a nie pisze posta nie czytajac wszystkich odpowiedzi.
chronic jest offline   Odpowiedz z Cytatem