Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2005, 04:14   #1
pixelique
Użytkownik forum

pixelique's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: szczecin/zachpom/pl

Żarówka Tibia search plugin dla Firefox'a

L
hellou!

mam dzisiaj prezencik dla osob, ktore czesto przegladaja informacje o postaciach ze swiata tibii (na www.tibia.com)przy pomocy firefox'a. po zainstalowaniu search plugin'a wystarczy wpisac w polu wyszukiwania nick postaci, a po jego zaakceptowaniu klawiszem enter pojawia sie strona z interesujacymi nas informacjami.

plugin byl stworzony i testowany na firefox'ie 1.0.1PL, ale imho powinien bez problemu smigac na poprzednich release'ach.

instalacja: pobierz plugin (1kB), nastepnie wypakuj pliki tibia.src i tibia.png do katalogu
searchplugins/, ktory znajduje sie w katalogu glownym firefox'a. na koniec pozostalo nam zamkniecie wszystkich otwartych okien przegladarki i jej restart.

spywarefree™ - plik tibia.src jest najzwyklejszym plikiem tekstowym. wystarczy uzyc chociazby notatnika, zeby sie przekonac, ze nie zawiera on zlosliwego kodu.

greetz!
pixel.

[EDIT=Scor]
OSTRZEGAM

Dla własnego bezpieczeństwa jedyne pluginy jaie powinny być instalowane, znajdują się na update.mozilla.org . Są to sprawdzone, w 100% czyste pluginy, które można zassać do swojej przeglądarki FireFox. Powyższego pliku nie sprawdzałem, ale MOŻE (co nie znaczy że ma) zawierać niebezpieczny kod. Zeby nie było: INSTALUJESZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ.

Ze swojej strony ściągnę i podejżę te pliki. Radziłbym Ci jednak dostać się na update.mozilla.org - tam każdy może wysłać swój plugin...

Dobra, zwracam honor- czysto (stan na godzinę 11:37 dnia 10.03.2005 Pamiętajcie jednak, że to updatuje się co 3 dni, więc w każdej chwili można tam coś dodać.
[/EDIT]

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 10-03-2005 o 11:29.
pixelique jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.