Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2005, 05:50   #26
kemotk2000
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kolacja?

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toomek
Czy glupota was debile nei boli odkąd cookie to keylogger pomyślcie co piszecie ludzi co wy macie pod kopóła usłyszał raz od kogoś bajeke i teraz powtarza i dodaje to niej upiękrzacze zastanówcie sie a lepiej moze by tak poczytać o keyleggerach cookie i wirusach...
Przestańcie używać wspomagaczy do tibia i macro to przestaną wam wyskakiwać alerty o zagrożeniu
1) I kto tu jest debilem?
2) Proponuję, żeby podczas zakładania konta na forum poza podaniem danych trzebaby zdać egzamin z zasad pisowni.
3) Tak, dokładnie.
- Norton wskazał na documents&settings/ciasteczka;
- Możesz w zasadzie przez ciacho złapać badziewie -widzę, że nie znas funkcji i możliwości ciastek, więc sam poczytaj. I nie strony haker.com ani Komputer świat,a Ty pewnie na tym się zatrzymałeś;
4) Twoja mentalność jest na poziomie tego mistrza, który tu udawał geniusza i w plikach rec znajdował keyloggery, których nie potrafił udowodnić chyba z powodu zbyt słabej znajomości tematu (w jego mniemaniu) wsród użytkowników forum..
5) "alert o zagrożeniu" wyskoczył podczas otwierania strony; a nigdy nie miałem zainstalowanych żadnych cheatów (bo i po co?). Zresztą gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem, zauważyłbyś co napisałem -Link otworzyłem na komputerze, na którym nie mam Tibii. Widzę, że siedzenie i czytanie ze zrozumieniem jednocześnie, to juz dla Ciebie za dużo (no, w końcu to aż 2 czynności!!).
6) Kliknij na ten link i sam sobie zobacz co Ci gdzie zapisze (i bądź pewny, że jeśli będzie alert, to przez macro )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mati sorcek
Mam pytanie
Ja tylko wszedlem na aukcje to nie mam keyloggera?
Ehh, jak tylko usłyszycie "keylogger", to odbiera Wam rozum. Myślisz, że dałbym link do aukcji, jeśli miałbyś przez to złapać keyloggera? Myślisz, że allegro umieściło keyloggera?

Jasne, że nie masz o ile nie klikniesz w link który znajdziesz w opisie aukcji.
ja tam bardzo czensto trenuje to jest swietne miejsce dam ci troche dokladniejsze wskazuwki na takim cypelku poszukaj ogniska kture sie nie pali taki krong malyh kamczkuw ic nadul powinny zaatakowac cie 4 pajonki skrenc w prawo zaatakujom cie 4 trujonce pajonki idz dalej i porozglondaj sie trohe i znajdziesz zkopanom dziure ( musisz miec lpate, i line zeby wyjsc)
kemotk2000 jest offline   Odpowiedz z Cytatem