Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toomek
Czy glupota was debile nei boli odkąd cookie to keylogger pomyślcie co piszecie ludzi co wy macie pod kopóła usłyszał raz od kogoś bajeke i teraz powtarza i dodaje to niej upiękrzacze zastanówcie sie a lepiej moze by tak poczytać o keyleggerach cookie i wirusach...
Przestańcie używać wspomagaczy do tibia i macro to przestaną wam wyskakiwać alerty o zagrożeniu
|
1) I kto tu jest debilem?
2) Proponuję, żeby podczas zakładania konta na forum poza podaniem danych trzebaby zdać egzamin z zasad pisowni.
3) Tak, dokładnie.
- Norton wskazał na documents&settings/ciasteczka;
- Możesz w zasadzie przez ciacho złapać badziewie -widzę, że nie znas funkcji i możliwości ciastek, więc sam poczytaj. I nie strony haker.com ani Komputer świat,a Ty pewnie na tym się zatrzymałeś;
4) Twoja mentalność jest na poziomie tego mistrza, który tu udawał geniusza i w plikach rec znajdował keyloggery, których nie potrafił udowodnić chyba z powodu zbyt słabej znajomości tematu (w jego mniemaniu) wsród użytkowników forum..
5) "alert o zagrożeniu" wyskoczył podczas otwierania strony; a nigdy nie miałem zainstalowanych żadnych cheatów (bo i po co?). Zresztą gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem, zauważyłbyś co napisałem -Link otworzyłem na komputerze, na którym nie mam Tibii. Widzę, że siedzenie i czytanie ze zrozumieniem jednocześnie, to juz dla Ciebie za dużo (no, w końcu to aż 2 czynności!!).
6) Kliknij na ten link i sam sobie zobacz co Ci gdzie zapisze (i bądź pewny, że jeśli będzie alert, to przez macro

)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mati sorcek
Mam pytanie
Ja tylko wszedlem na aukcje to nie mam keyloggera?
|
Ehh, jak tylko usłyszycie "keylogger", to odbiera Wam rozum. Myślisz, że dałbym link do aukcji, jeśli miałbyś przez to złapać keyloggera? Myślisz, że allegro umieściło keyloggera?
Jasne, że nie masz o ile nie klikniesz w link który znajdziesz w opisie aukcji.