Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dest
@Nawigator
stojac pod dp i bluzgajac ludzi tylko dlatego ze sa z innego kraju.
Jak taki w mordzie jestes to idz pomoc a nie pod dp stoisz...
Takich ***anych rasistow sie tepi, i bede to robic dopoki dam rade.
Co do nowych swiatow, nasi znajomi z rl tam ida, jezeli chcesz to mozesz od nich dostac w pape, oks? Next time trzym ryj jak nie wiesz o co chodzi.
|
ja? rasista? lol
nikt jeszcze tego mi nie zazucil >.<
wiec dla twojej informacji, niejestem rasiasta. co wiecej, uwazam ze swe jest lepszym krajem niz polska, uwazam ze lepiej graja w tibie, maja wiecej hlv, sa bardziej zgrani. Do br tez nic nie mam, uwazam ze lepiej graja w tibie od polakow. Gdzie ja obrazilem kogos ze wzgledu na jego narodowosc? jeszcze nigdy tego nie zrobilem, chyba mnie zle zrozumiales. Jak udezylem tego goscia z hmm( to byl polak, mowil po polsku) gdy podszedl do mnie, zaczol cos mowic odpowiedzialem: br? bo nie chcialem z nim prowadzic dalszej konwersacji.... czy to dla ciebie jest obrazanie brazyli? wdg. mnie. A jak ty cos do mnie muwiles i zaczolem do ciebie mowic po portugalsku, tez nie obrazilem nikogo ze wzgledu na jego narodowosc, wiec pojecia nie mam o co ci chodzi.
a co do twoich kolegow - mi nie chodzi o to, zeby dostac od nich, tylko od ciebie. ale jesli chcesz - moge dostac i od nich. Ale watpie zeby chcieli wywolywac wojne z moja familia tylko dlatego, ze niezbyt sie lubie z ich kolega na innym serwerze.
@down
czy ty dziecko omnie mowisz?