Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2005, 22:02   #134
Dest
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 03 2005

Brak ikony

Ale te wyzywanie mnie pod dp to nie jest obrazliwe?
No ok, zeby to do mnie mowil ktos z 40+ lvl, ale jak leszcz ktory ledwo 12 lvl zrobil mnie wyzywa od noobow i ze grac nie umiem?
Jak lubisz palic glupa to idz na dwor i sie smiej z ludzi, zobaczymy ile razy w ryj zaliczysz...
Myslisz ze mozesz walic kazdego i robic sobie jaja tekstami w stylu "BR?" to sie grubo mylisz...

I mowie po raz -enty ze to ****a wojna Demonius/Confusion a nie Pol/Swe bo do c***a wkoncu z Demonius jest 5 polakow... <Tak, tak w tym ja>
Mam wielu przyjaciol z innych krajow i nie zycze sobie zeby jakas szuja ich obrazala ze wzgledu na pochodzenie ok?

Najchetniej bym sie przebiegl pod ab i wybil tych wszystkich "ex-patriotow" ktorzy w grupie mocni w ryju pod warunkiem ze ofiara jest low lvl rodem ze szwecji... Ale jak juz leci Nareli i tym podobni ludzie to ci wszyscy "obroncy narodu" spiedalaja do dp najszybciej... Dlaczego nie wyskoczycie na hlvli skoro tacy pelni zapalu i gotowi do poswiecenia jestescie?

Jak juz mowilem chetnie bym was wybil ale nie wybije ze wzgledu na Yurotha, na ktorego wiem ze zawsze moge liczyc podobnie jak i on na mnie...
Jak sie tylko wojna skonczy to pare osob padnie, to wam obiecuje.

I jezeli komus zarzucasz zachowywanie sie jak gnojek to einz: spojrz na twoja ortografie, dziecko...i zwei: na twoje zachowanie... jak mnie zabic nie mozesz do od noobow i ze grac nie umiem wyzywasz nie? Prosze, prosze kto mnie od noobow wyzywa... Sam wielki noob? Ahh, thx naprawde mnie obraziles :/
Dest jest offline   Odpowiedz z Cytatem