Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dest
Ale te wyzywanie mnie pod dp to nie jest obrazliwe?
No ok, zeby to do mnie mowil ktos z 40+ lvl, ale jak leszcz ktory ledwo 12 lvl zrobil mnie wyzywa od noobow i ze grac nie umiem?
Jak lubisz palic glupa to idz na dwor i sie smiej z ludzi, zobaczymy ile razy w ryj zaliczysz...
Myslisz ze mozesz walic kazdego i robic sobie jaja tekstami w stylu "BR?" to sie grubo mylisz...
I mowie po raz -enty ze to ****a wojna Demonius/Confusion a nie Pol/Swe bo do c***a wkoncu z Demonius jest 5 polakow... <Tak, tak w tym ja>
Mam wielu przyjaciol z innych krajow i nie zycze sobie zeby jakas szuja ich obrazala ze wzgledu na pochodzenie ok?
Najchetniej bym sie przebiegl pod ab i wybil tych wszystkich "ex-patriotow" ktorzy w grupie mocni w ryju pod warunkiem ze ofiara jest low lvl rodem ze szwecji... Ale jak juz leci Nareli i tym podobni ludzie to ci wszyscy "obroncy narodu" spiedalaja do dp najszybciej... Dlaczego nie wyskoczycie na hlvli skoro tacy pelni zapalu i gotowi do poswiecenia jestescie?
Jak juz mowilem chetnie bym was wybil ale nie wybije ze wzgledu na Yurotha, na ktorego wiem ze zawsze moge liczyc podobnie jak i on na mnie...
Jak sie tylko wojna skonczy to pare osob padnie, to wam obiecuje.
I jezeli komus zarzucasz zachowywanie sie jak gnojek to einz: spojrz na twoja ortografie, dziecko...i zwei: na twoje zachowanie... jak mnie zabic nie mozesz do od noobow i ze grac nie umiem wyzywasz nie? Prosze, prosze kto mnie od noobow wyzywa... Sam wielki noob? Ahh, thx naprawde mnie obraziles :/
|
nia niewytrzymam z toba :/ pisze to poraz ostatni, niebede sie wiecej powtaraz.
Wyzywanie cie nie jest oznaka rasizmu, to po 1. po 2. ty pierwszy zaczoles mnie jezdzic. Tego 12lv wcale nie zrobilem "ledwo", powiedzial bym ze z latwoscia. Nie mowilem ze nie umiesz grac. Smieje sie z ludzi, robie to caly czas, coprawda z kolegow/kolezanek, i jeszcze nigdy za to w ryj nie oberwalem. Moge walic w kazdego, mam do tego prawo - a to ze moge dednoc to juz inna sprawa ( chociaz wlasciwie raczej zadko kiedy ktos mnie za to zabijal, nawet jak w hlv strzelalem, a nawet jak juz dedlem to odrobienie strat to bylo 15-40min). Zdaje se z tego sprawe ze to wojna demo~vs. conf~a nie na odwrot i gdy widze jakiegos polaka pod dp krzyczacego swoje niezwykle ambitne hasla staram sie mu to wytlumaczyc. Teraz cie zaszokuje - lepiej usiadz, bo otrzymanie takiej wiadomosci napewno odrazu zwali cie z nog - ja rowniez mam znajomych z zagranicy! niesamowite! Kolejna czesc twojego postu niewiem czy odnosi sie rowniez do mnie - ale nie zaatakowalem ANI JEDNEGO swe. Bylem neutralny.