Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2005, 00:00   #139
Grimp
Użytkownik Forum

Grimp's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków

Świat: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dest
No ok, zeby to do mnie mowil ktos z 40+ lvl, ale jak leszcz ktory ledwo 12 lvl zrobil mnie wyzywa od noobow i ze grac nie umiem?
Scream miał sorca 40 + na Lucera zrobionego w miech, ja mialem 39... na facc jechaliśmy

Cytuj:
Jak lubisz palic glupa to idz na dwor i sie smiej z ludzi, zobaczymy ile razy w ryj zaliczysz...
Na gg co chwile się śmiejemy, offtopic. Scream lubi jointy jarać

Cytuj:
Myslisz ze mozesz walic kazdego i robic sobie jaja tekstami w stylu "BR?" to sie grubo mylisz...
Fala. Que uma portugales? Que case? sakai....

Jak byś grał na tylu amerykańskich serwerach co my to byś się przyzwyczaił, co jest złego w br? co w tym złego nie rozumiem. Niektórzy nie przyznaja się że są pl i co nam do tego ? nic ich wybór (Scream do niech nie należy)

"walic"... hmm ... czyżby cię do red zjechal swoim "12 lev noobowatym sorciem" ?

Cytuj:
I mowie po raz -enty ze to ****a wojna Demonius/Confusion a nie Pol/Swe bo do c***a wkoncu z Demonius jest 5 polakow... <Tak, tak w tym ja>
Czytaj forum Pandori, Scary Pandorian (Scream) napisał tam posta na temat, iż jest to wojna 2 gildi i że tą złą atmosfere wprowadzają noobki na ~10 lev

Cytuj:
Mam wielu przyjaciol z innych krajow i nie zycze sobie zeby jakas szuja ich obrazala ze wzgledu na pochodzenie ok?
nieobraził ich, chodzi ci raczej o tych noobków na ~10 lev

myślisz że nie ma on przyjaciół z zagranicy ? e.g. Master Hellbike, i kto nas portugalskiego uczył ?

Cytuj:
Najchetniej bym sie przebiegl pod ab i wybil tych wszystkich "ex-patriotow" ktorzy w grupie mocni w ryju pod warunkiem ze ofiara jest low lvl rodem ze szwecji... Ale jak juz leci Nareli i tym podobni ludzie to ci wszyscy "obroncy narodu" spiedalaja do dp najszybciej... Dlaczego nie wyskoczycie na hlvli skoro tacy pelni zapalu i gotowi do poswiecenia jestescie?
z tym się zgadzam

Cytuj:
Jak juz mowilem chetnie bym was wybil ale nie wybije ze wzgledu na Yurotha, na ktorego wiem ze zawsze moge liczyc podobnie jak i on na mnie... Jak sie tylko wojna skonczy to pare osob padnie, to wam obiecuje.
was? chyba noobków na ~10 lev, a nie jego bo nie widze w nim złego zachowania, offtopic. chyba chętnie za***iemy Everdarka choć jesteśmy neutralni....

Cytuj:
I jezeli komus zarzucasz zachowywanie sie jak gnojek to einz: spojrz na twoja ortografie, dziecko...
1. ja też mam słabą (klawiatura mi sie psuje), ważny jest przekaz a nie wygląd

Cytuj:
i zwei: na twoje zachowanie... jak mnie zabic nie mozesz do od noobow i ze grac nie umiem wyzywasz nie? Prosze, prosze kto mnie od noobow wyzywa... Sam wielki noob? Ahh, thx naprawde mnie obraziles :/
próbujesz kogos urazić, nieudolnie, więc mozna powiedzieć że jesteś noobem, ale ja bym razcej powiedział flamerem

Ostatnio edytowany przez Grimp - 11-03-2005 o 00:08. Powód: błedy ortograficzne
Grimp jest offline   Odpowiedz z Cytatem